Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 50, 51, 52

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 50, 51, 52 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας του ALPHA …

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 50, 51, 52

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 50

Έξαλλος ο Στασινόπουλος διαπιστώνει ότι οι κόρες του, η Φιλιώ κι η Βαγγελίτσα, έχουν ξεπεράσει τα όρια που τους έχει βάλει και αποφασίζει να αναλάβει δράση για να ξαναμπεί τάξη στην οικογένειά τους. Η Χάδω πηγαίνει ξανά στο ορφανοτροφείο, αναζητώντας βοήθεια για τα σχέδιά της. Θέλει να υιοθετήσει παιδί και αποφασίζει να συναντήσει ένα πρόσωπο που έχει πρόσφατα έρθει στη Λάρισα, και αναμένεται να ταράξει τα νερά. Ο μοναχός Επιφάνειος επισκέπτεται στη φυλακή έναν παλιό γνώριμο από το κοσμικό παρελθόν του, τον Στράτο Ραζίνη, που θα τον οδηγήσει σε μια μεγάλη ανατροπή. Όσο για τη Στάσα, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια, μοιράζεται το μεγάλο μυστικό της Ιουλίας – ότι είναι έγκυος- με το μόνο πρόσωπο που μπορεί να εμπιστευτεί, τον Στασινόπουλο. Στο μεταξύ, ο Γρηγόρης, που ξεκινά τα μαθήματά του στην Αβερώφειο, βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Η Αλεξάνδρα, μετά από μια σκληρή σύγκρουση με τον Απόστολο, χωρίζει οριστικά. Όσο για το γιατρό Γκλαβάνη, κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Φιλιώ. Και ενώ η επίσκεψη του Επιφάνειου στις φυλακές θα έχει απρόβλεπτη εξέλιξη, η συμπλοκή του Ρήγα με τον Σωτηράκη, που πιάνονται στα χέρια για τα μάτια της Βαγγελίτσας, περιπλέκει τόσο τα πράγματα, που προκαλεί την άμεση επέμβαση του Στασινόπουλου. Σοκαρισμένος βλέπει τον υπενωμοτάρχη Δήμου να φέρνει σπίτι τη μικρή του κόρη. Στην προσπάθειά του να ισορροπήσει την κατάσταση, ζητά βοήθεια από τη Στάσα, προκαλώντας της με τις εξομολογήσεις του, ότι παραμένει αθεράπευτα ερωτευμένος μαζί της, αμηχανία και έκπληξη. Ο Γρηγόρης εξοργίζεται και θυμώνει με την Ιουλία, καθώς πια πιστεύει ότι του έχει πει από την αρχή ψέματα παιδί για τον Προβιό. Θέλει να τη βγάλει από τη σκέψη και την καρδιά του το ταχύτερο δυνατό. Οι προσδοκίες της Δέσπως να παραμείνει στο σπίτι του Προβιού διαψεύδονται, καθώς η Χάδω δεν τη θέλει, επειδή είναι έγκυος. Ο επιστάτης Ζαφείρης προσπαθεί να συνεφέρει τον Γρηγόρη από την ερωτική απογοήτευση, αλλά εκείνος, καθώς είναι απαρηγόρητος και θυμωμένος με την Ιουλία, κάνει πρόταση γάμου στη Φιλιώ, σοκάροντας τη μάνα του Κυριακούλα.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 51

Ο Στασινόπουλος, προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τον Σωτηράκη, που είναι μπλεγμένος με τον υπό κόσμο, αναλαμβάνει δράση με τη βοήθεια του υπενωμοτάρχη Δήμου. Η Κυριακούλα μετά το αρχικό σοκ, απ’ όσα είδε να γίνονται μέσα στο ίδιο της το σπίτι απ’ τον Γρηγόρη και τη Φιλιώ, λιποθυμάει ξανά, κάνοντας το γιο της ν’ ανησυχήσει για την υγεία της. Εκείνη όμως νοιάζεται μόνο για την ευτυχία του και προσπαθεί να τον αποτρέψει να παντρευτεί τη Φιλιώ, που δεν αγαπά, απόφαση για την οποία μπορεί να μετανιώσει πικρά στο μέλλον. Παράλληλα, η Στάσα υποδέχεται το γιο της Ρήγα και τον μαλώνει για την επιπολαιότητά του να τσακωθεί με έναν άνθρωπο του υποκόσμου, αλλά και να μπλεχτεί με τη μικρή κόρη Στασινόπουλου. Βλέποντας την ανησυχία της μάνας του, ο Ρήγας της υπόσχεται ότι θα συμμορφωθεί και θα προσπαθήσει να μην ξαναμπλέξει. Στο αρχοντικό Προβιού έρχεται η ώρα του αποχωρισμού για τις ανιψιές του Λεοντίου. Ο Χρήστος εξομολογείται στον πατέρα Επιφάνειο τις σκέψεις του για ό,τι συμβαίνει στο σπίτι κι εκείνος τον καλεί να μείνει μαζί του στο μοναστήρι. Την ίδια στιγμή, στο καφενείο του Τυρνάβου, το Γρηγόρης, μιλώντας στην Αλεξάνδρα στο τηλέφωνο, της ανακοινώνει ότι πρόκειται να παντρευτεί τη Φιλιώ. Γεγονός που της δημιουργεί δυσάρεστα συναισθήματα καθώς ξέρει ότι ο Γρηγόρης αγαπά πραγματικά την Ιουλία.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 52

Το κλίμα στο αρχοντικό Προβιού είναι ευχάριστο. Ο Γιωργίκης και ο Χρήστος αποφασίζουν να επισκεφτούν μαζί το μοναχό Επιφάνειο στο μοναστήρι. Η Ιουλία μένει μόνη στο σπίτι και πλησιάζει τη Δέσπω, τη νέα τους υπηρέτρια, που της ζητά μια μεγάλη χάρη. Καθώς είναι έγκυος και η Χάδω θέλει να τη διώξει από το σπίτι, παρακαλά την Ιουλία να μεσολαβήσει στον άντρα της για να παραμείνει, επειδή έχει μεγάλη ανάγκη τη δουλειά. Η Ιουλία δεν μπορεί να καταλάβει ότι η Δέσπω έχει βάλει σκοπό να ξεμυαλίσει τον Γιωργίκη για να μπορέσει να έχει μια καλύτερη ζωή, αυτή και το παιδί της. Ο Γιωργίκης, παρότι είναι ερωτοχτυπημένος με τη γυναίκα του Ιουλία, θα πιαστεί στα δίχτυα της Δέσπως και θα υποκύψει στα ερωτικά θέλγητρά της. Η Ιζαμπέλα Φούλοπ, που ερμηνεύει τη Δέσπω, λέει για το ρόλο της: «Μπαίνω στη σειρά με το ρόλο της Δέσπως. Μια κοπέλα που έχει όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά οι δυσκολίες της ζωής της δεν της επιτρέπουν την πολυτέλεια της επιλογής. Έτσι, γίνεται υπηρέτρια, κάτι που δεν της αρέσει καθόλου. Έρχεται μαζί με την αδελφή της για να βοηθήσουν στην προετοιμασία του γάμου, αλλά, όπως φαίνεται, θα μείνουν και λίγο παραπάνω ως υπηρέτριες στο σπίτι του Προβιού. Δεν μπορώ να πω πάρα πολλά, μπορώ όμως να αποκαλύψω πως η Δέσπω θα έρθει πολύ κοντά με το αφεντικό της και αυτό θα διαταράξει ακόμα περισσότερο τις ήδη διαταραγμένες ισορροπίες στο αρχοντικό του Προβιού».

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας – Επεισόδιο 53, 54, 55

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More