Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 49 – Η Κυριακούλα στριμώχνει την Ιουλία

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 49 – Η Κυριακούλα μαθαίνει τυχαία για την αδιαθεσία της Ιουλίας και, γεμάτη υποψίες, αποφασίζει να πάει κρυφά στο νοσοκομείο για να ξεκαθαρίσει τα πάντα. Ήθελε να μιλήσει απευθείας με την Ιουλία και να διαπιστώσει εάν υπήρχαν ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις με τον γιο της.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 49 – Η Κυριακούλα στριμώχνει την Ιουλία

Η επίσκεψη αυτή προκαλεί ταραχή στη Στάσα. Οι υποψίες περικυκλώνουν την κόρη της, ενώ η αγωνία της αυξάνεται μήπως αποκαλυφθεί η εγκυμοσύνη της. Παράλληλα, στον λόφο του φρουρίου, οι εκδιδόμενες γυναίκες και η περίπτωση του Χρήστου απασχολούν τον Στασινόπουλο. Μετά από παράκληση του Γιωργίκη, ο Στασινόπουλος αναλαμβάνει να χειριστεί το θέμα του Χρήστου ως νονός του. Παράλληλα, όμως, αντιμετωπίζει τις καταστάσεις που διαμορφώνονται στο δικό του σπίτι, όπου οι δύο κόρες του αναζητούν γαμπρούς, δημιουργώντας εχθρούς: τον Γρηγόρη και τον Ρήγα.

Ο Χρήστος, ανησυχώντας για τη ζωή της Ιουλίας, επιστρέφει στο μοναστήρι, μεταδίδοντας άθελά του τους φόβους του στον Επιφάνειο, που πιστεύει πως ήρθε η στιγμή να αναλάβει δράση. Στο αρχοντικό, η στενή παρέα της Ιουλίας και του Χρήστου παρέχει υλικό για σχόλια. Η συμπεριφορά της Δέσπως, ανιψιάς του Λεοντίου, ωθεί τα πράγματα στα άκρα. Οι δραστικές λύσεις, όπως πάντα, ανήκουν στη Χάδω.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like