Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 47 – Ο Στασινόπουλος Στο πλευρό του Χρήστου

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 47 – Στο αρχοντικό του Προβιού, οι προετοιμασίες για το δείπνο προς τιμήν των κουμπάρων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Χρήστος, ωστόσο, αντιμετωπίζει τον εσωτερικό του χάος, καθώς αντικρίζει μια εικόνα στο σπίτι που αναστατώνει τον καθέναν τους.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 47 – Ο Στασινόπουλος Στο πλευρό του Χρήστου

Ακόμα σοκαρισμένος από την αποτυχημένη σεξουαλική εμπειρία του, η πρώτη φορά που προσπάθησε, ο Χρήστος βλέπει ένα σκηνικό που τον συγκλονίζει ανάμεσα στην πολύχρωμη προετοιμασία του δείπνου. Οι καλεσμένοι φτάνουν, και όλοι εκπλήσσονται με τον μεταμορφωμένο χαρακτήρα της Ιουλίας. “Ούτε έγκυος να ήταν”, σχολιάζουν χαρακτηριστικά, καθιστώντας την αντικείμενο συζήτησης σε όλη την οικογένεια Σκούταρη. Στο περιθώριο του δείπνου, ο Στασινόπουλος ανταλλάσσει συναισθηματικές στιγμές με το βαφτισιμιό του, τον Χρήστο.

Ταυτόχρονα, ο Ρήγας προσπαθεί να αποφύγει την επιθετική προσέγγιση της μικρής κόρης του Στασινόπουλου, της Βαγγελίτσας, η οποία τον πολιορκεί με όλα τα μέσα. Εν τω μεταξύ, η Ατζαλίνας αποφασίζει αν θα επικοινωνήσει με την εφημερίδα της Αλεξάνδρας για να αποκαλύψει τα μυστικά της. Αντίθετα, δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση από τον Απόστολο, προκαλώντας περαιτέρω αναταραχή στη ζωή της.

Έτσι, με τον χαρακτήρα του δείπνου να εξελίσσεται και με τις προσωπικές σχέσεις των χαρακτήρων να διαπλέκονται, οι γεγονότα στο αρχοντικό Προβιού καλύπτονται από ένα πέπλο μυστηρίου και έντασης, καθιστώντας την πλοκή ακόμα πιο συναρπαστική για τον θεατή.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like