Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 47, 48, 49

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 47, 48, 49 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας του ALPHA …

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 47, 48, 49

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 47

Στο αρχοντικό Προβιού, όλοι ετοιμάζονται για το δείπνο προς τιμήν των κουμπάρων, ενώ ο Χρήστος, ακόμα σοκαρισμένος από την αποτυχημένη σεξουαλική εμπειρία του, την πρώτη φορά που το προσπάθησε, βλέπει, άθελά του, στο σπίτι μια εικόνα που τον αναστατώνει. Οι καλεσμένοι φτάνουν και όλοι προσέχουν πόσο έχει ομορφύνει η Ιουλία -«ούτε έγκυος να ήταν», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά- κάνοντας όλη την οικογένεια Σκούταρη να παγώσει. Στο περιθώριο του δείπνου, ο Στασινόπουλος κάνει μια συζήτηση καρδιάς με το βαφτισιμιό του, Χρήστο, ενώ ο Ρήγας προσπαθεί να αποφύγει τη μικρή κόρη του Στασινόπουλου, τη Βαγγελίτσα, που τον πολιορκεί με όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα! Και ενώ ο Ατζαλίνας αμφιταλαντεύεται για το αν θα τηλεφωνήσει στην εφημερίδα της Αλεξάνδρας για να της μιλήσει, εκείνη δέχεται από τον Απόστολο μια ανέλπιστη πρόταση.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 48

Μια λιποθυμία στο οικογενειακό τραπέζι που κάνουν προς τιμήν των Στασινόπουλων, γεμίζει υποψίες τη Χάσω και τρόμο τον Γιωργίκη, μήπως η Ιουλία έχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Η Στάσα προσπαθεί να κρύψει την αγωνία της και να σταθεί στο πλευρό της κόρης της, που αγωνιά για το αν θα μπορέσει να κρύψει για κάποιους μήνες την εγκυμοσύνη της, ώστε να μην υποψιαστεί ο Γιωργίκης ότι το μωρό δεν είναι δικό του. Την ίδια στιγμή, η αστυνομία πιάνει τις κοπέλες που εκδίδονται στο λόφο του φρουρίου, σε μια προσπάθεια να επιβληθεί η τάξη στη νυχτερινή Λάρισα, ενώ ο Γιωργίκης οδηγεί την Ιουλία αμέσως στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 49

Η Κυριακούλα μαθαίνει τυχαία για την αδιαθεσία της Ιουλίας και, γεμάτη υποψίες, πάει κρυφά στο νοσοκομείο για να της μιλήσει και να ξεκαθαρίσει αν είχαν ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις η Ιουλία με το γιο της. Η επίσκεψη αυτή ταράζει τη Στάσα, που νιώθει τις υποψίες να κυκλώνουν την κόρη της και αγωνιά μην τυχόν και αποκαλυφθεί η εγκυμοσύνη της. Μετά και τα τελευταία ευτράπελα στο λόφο του φρουρίου, με τις εκδιδόμενες γυναίκες, την περίπτωση του Χρήστου, μετά από παράκληση του Γιωργίκη, αναλαμβάνει να χειριστεί ο Στασινόπουλος, ως νονός του, την ίδια ώρα που αδυνατεί να ελέγξει τις καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί στο δικό του σπίτι, με τις δυο του κόρες να κυνηγούν για γαμπρούς δυο θανάσιμους εχθρούς: τον Γρηγόρη η Φιλιώ και τον Ρήγα η Βαγγελίτσα… Ο Χρήστος, που ανησυχεί έντονα για τη ζωή της Ιουλίας στο αρχοντικό, καταφεύγει για άλλη μια φορά στο μοναστήρι, μεταδίδοντας, άθελά του, τους φόβους του και στον Επιφάνειο, ο οποίος σκέφτεται πως έφτασε η στιγμή να αναλάβει δράση. Στο μεταξύ, στο αρχοντικό, η στενή παρέα που κάνουν η Ιουλία και ο Χρήστος δίνει λαβές για σχόλια, ενώ η συμπεριφορά της Δέσπως, ανιψιάς του Λεοντίου, εξωθεί τα πράγματα στα άκρα. Τις δραστικές λύσεις, που απο φασίζονται, θα κάνει πράξη, ως συνήθως, η Χάδω.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας – Επεισόδιο 50, 51, 52

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like