Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 44 – Ο Ραζίνης εκβιάζει τον Στασινόπουλο

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 44 – Ο Γιωργίκης δεν αφήνει να τον ταρακουνήσουν οι τριγμοί στο αρχοντικό Προβιού. Αποφασισμένος να μην επαναλάβει τα λάθη του παλιού γάμου του, αναλαμβάνει με αυτοπεποίθηση την προετοιμασία για τον νέο του γάμο. Την ίδια στιγμή, στο σπίτι του Ραζίνη, η νέα προσέγγιση των Φιλιώς και Γρηγόρη προκαλεί αναστάτωση στην Κυριακούλα.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 44 – Ο Ραζίνης εκβιάζει τον Στασινόπουλο

Τίθεται το ερώτημα αν πρέπει να αναθεωρήσει τις απόψεις της σχετικά με τον γιο της και τη Φιλιώ. Ο Στασινόπουλος, αναζητώντας στοιχεία για τον θάνατο του Φώτη, επισκέπτεται τον Στράτο στις φυλακές. Αντί να λάβει απαντήσεις, όμως, βρίσκεται αντιμέτωπος με τα ερωτήματα του υπόδικου. Πρέπει να αποφασίσει αν θα κρατήσει τη συμφωνία για την παράδοση του Στράτου. Ο Ραζίνης, με σκοπό να τον εκβιάσει, αναφέρει τους ισχυρισμούς για το κουκούλωμα στην υπόθεση του θανάτου της γυναίκας του κουμπάρου του.

Οι αποκαλύψεις αυτές ανησυχούν όλους όσους γνωρίζουν το μυστικό για τα γεγονότα στο αρχοντικό Προβιού. Παράλληλα, νέα μυστικά προκαλούν αναστάτωση στην Κυριακούλα. Για πρώτη φορά σκέφτεται το ενδεχόμενο ότι ο Γρηγόρης και η Ιουλία είχαν ερωτική σχέση πριν από τον γάμο της με τον Προβιά. Αντιμετωπίζονται πλέον ερωτήματα και αβεβαιότητες που θα επηρεάσουν το μέλλον της οικογένειας και τις εξελίξεις της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like