Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 43 – Η Χάδω κακομεταχειρίζεται την Ιουλία

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 43 – Οι προσπάθειες της Ιουλίας να προσαρμοστεί στο αρχοντικό χτύπησαν σε έναν τοίχο αντίστασης, καθώς η Χάδω, κάνει τα πάντα για να της δείξει οτι είναι ανεπιθύμητη.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 43 – Η Χάδω κακομεταχειρίζεται την Ιουλία

Συνεχίζει να εκδηλώνει άσχημη συμπεριφορά. Αντιμέτωπη με κάθε ευκαιρία, η Χάδω προσπαθεί να υπενθυμίσει στην Ιουλία ότι πρέπει να αλλάξει τρόπους για να είναι αντάξια της θέσης της ως “κυρία Προβιού”. Ταυτόχρονα, προκαλεί τον θυμό του Γιωργίκη, που μπορεί να την υπερασπίζεται, αλλά αρχίζει και ανησυχεί για τις συχνές συναναστροφές του Χρήστου με την Ιουλία. Στην Αθήνα η κατάσταση δεν είναι απαλλαγμένη από δράματα, καθώς το γράμμα του Ατζαλίνα προκαλεί ένταση μεταξύ του Αποστόλη και της Αλεξάνδρας.

Αναγκάζει την Αλεξάνδρα να κάνει μια επιλογή που θα καθορίσει το μέλλον τους, καθώς επιστρέφει στη Λάρισα. Το ραντεβού της Βαγγελίτσας και του Ρήγα στη Λάρισα έχει μια απρόσμενη κατάληξη, βάζοντας φωτιά στον οξύθυμο αδελφό της Ιουλίας, που υποψιάζεται παρέμβαση του γνωστού Σωτηράκη. Ενώ η Δέσπω αποκτά το περιθώριο να εκφράσει την προτίμησή της στο νέο της αφεντικό, το σπίτι αναστατώνεται ξανά από τη νέα εξαφάνιση του Χρήστου. Αυτή τη φορά, είναι συντροφιά με την Ιουλία. Η ατμόσφαιρα στον οίκο των Προβιού είναι φορτισμένη από ανασφάλεια και ζήλια.

Σε άλλο μέρος της Αθήνας, το παιχνίδι της αγάπης και του πάθους δημιουργεί δυσκολίες, ενώ οι αναταράξεις στις σχέσεις απειλούν να αποκαλύψουν μυστικά και να αλλάξουν πορεία ζωής. Οι ζωές όλων πλέκονται με τρόπο που κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει, αφήνοντας το κοινό σε ανυπομονησία για το επόμενο κεφάλαιο.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like