Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 42 – Η Ιουλία βιώνει δύσκολες στιγμές στο αρχοντικό

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 42 – Η Ιουλία, η νεόνυμφη, βιώνει τις πρώτες νύχτες του γάμου της με έναν τρόπο που αφήνει επίμονα τα σημάδια του στη ψυχή της. Ο Γιωργίκης, ο νεογάμος, προσπαθεί να είναι ευγενικός και φροντίζει την γυναίκα του, αλλά η προσπάθειά του προκαλεί την οργή της Χάδως, που περίμενε η νύφη να περιποιείται το γαμπρό, και όχι το αντίθετο.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 42 – Η Ιουλία βιώνει δύσκολες στιγμές στο αρχοντικό

Οι επιπτώσεις αυτού του παραδοξολογικού πρώτου γάμου δεν εμφανίστηκαν αμέσως. Όμως, η απουσία του Χρήστου προκαλεί πανικό στην οικογένεια. Όλοι συνειδητοποιούν πως έχει εξαφανιστεί με το άλογό του, αφήνοντας τους όλους σε ανησυχία. Η Δέσπω αποκάλυψε πως ο Χρήστος ήταν αναστατωμένος και είχε εγκαταλείψει το σπίτι.

Ο Γιωργίκης, αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της κατάστασης, επιχειρεί να εντοπίσει τον εξαφανισμένο Χρήστο. Κατευθύνεται προς το δάσος των μανιταριών, αλλά δεν κατάφερνει να τον εντοπίσει. Ο Χρήστος, όμως, βρίσκει καταφύγιο στο μοναστήρι και συναντιέται με τον πατέρα Επιφάνειο. Ο ιερέας τον καθοδηγεί σχετικά με το πώς θα βρει το ημερολόγιο της μητέρας του.

Εν τω μεταξύ, ο Απόστολος εντοπίζει στο σπίτι της Αλεξάνδρας το γράμμα που της έδωσε ο Ατζαλίνας πριν αποχωρήσει από τον Τύρναβο. Αυτό το γράμμα φαίνεται να κρύβει μυστικά που θα αναστατώσουν περαιτέρω την εξέλιξη της ιστορίας. Η Ιουλία, από την πλευρά της, αναρωτιέται πώς ήξερε η μητέρα της και πώς της δίδαξε τον τρόπο να παραπλανήσει τον γαμπρό την πρώτη νύχτα του γάμου. Η αναζήτηση αυτών των απαντήσεων ίσως φέρει στο φως μυστικά που θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουν οι χαρακτήρες τη συνεχιζόμενη περιπέτεια της οικογένειας.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like