Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 32, 33, 34

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 32, 33, 34

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 32, 33, 34 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας του ALPHA …

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 32, 33, 34

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 32

Με κομμένη την ανάσα Το Γιωργίκης κοιτάζει τη μέλλουσα γυναίκα- του, η οποία λάμπει από ομορφιά. Η χαρμόσυνη ατμό σφαίρα του προξενιού μοιάζει να ενοχλεί τη Χάδω και όλο ανάβει φωτιές στον αδελφό της. Κι ενώ η πολιορκία του Σωτηράκη στη Βαγγελίτσα καλά κρατεί, η Κατερίνη νουθετεί τη Φιλιώ πώς να διεκδικήσει και να κατακτήσει τη ραγισμένη καρδιά του Γρηγόρη. Ο Επιφάνειος εξαναγκάζει τον Χρήστο να θυμηθεί το θάνατο της μητέρας του, ενώ η Κυριακούλα, βλέποντας το γιο της σε κακή κατάσταση, αποφασίζει να τον φέρει αντιμέτωπο με την αλήθεια, αλλά εκείνος δεν είναι πρόθυμος να εγκαταλείψει την αγαπημένη του. Καθώς η ώρα της φατούρας -συμφωνητικό όπου καταγράφεται λεπτομερώς η προίκα που δίνει η νύφη στο γαμπρό φτάνει, η Χάδω ανακοινώνει κάτι που θα προκαλέσει αίσθηση και η Στεφανία κατακλύζεται από ένα κακό προαίσθημα. Ο Γιωργίκης επισημοποιεί τους αρραβώνες του με την Ιουλία και ανακοινώνει τους γάμους τους μέσα στην εβδομάδα, γεγονός που γεμίζει υποψίες τη Χάδω, αλλά βάζει και ισχυρά το δίλημμα για το αν θα προλάβει ή όχι να ενημερωθεί εγκαίρως ο Χρήστος για το γάμο του πατέρα του.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 33

Την ώρα που ο Χρήστος στο μοναστήρι μιλάει στον Επιφάνειο για τα πιο σκοτεινά όνειρά του και μέσα από αυτές τις εξομολογήσεις του αρχίζει να ηρεμεί, ο Γιωργίκης αρνείται να του μιλήσει για τα δικά του σχέδια, φοβούμενος μήπως η αντίδρασή του καταστρέψει τον επικείμενο γάμο του. Ευτυχισμένος και πιωμένος, μέσα στη νύχτα πυροβολεί με το περίστροφο που κουβαλούσε μαζί του. Το προξενιό ολοκληρώνεται κατά τα ήθη και τα έθιμα της εποχής και της περιοχής, και η Οικογένεια Σκούταρη καταφτάνει στο σπίτι του Γιωργίκη Προβιού.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 34

Ταυτόχρονα εμφανίζεται και ο Χρήστος, ο οποίος επιστρέφει στο αρχοντικό από το μοναστήρι, σοκάροντας τον Γιωργίκη, που φοβάται πως η αντίδραση του γιου του στον επικείμενο γάμο του με την Ιουλία μπορεί να είναι απρόβλεπτη. Στο μεταξύ, η Ιουλία, που δείχνει να συμπαθεί τον Χρήστο, αρχίζει να εκτιμά το μέλλοντα σύζυγό της, βλέποντας στο πρόσωπο του Γιωργίκη έναν καλό πατέρα, ο οποίος προσπαθεί με τον τρόπο του να προστατεύσει το παιδί του. Ο Στασινόπουλος δηλώνει στην Κατερίνη πως θέλει για σύζυγο της Φιλιώς το γιατρό Γκλαβάνη, κάτι που η μεγάλη του κόρη αρνείται πεισματικά. Την ίδια ώρα, κι ενώ ο διοικητής της χωροφυλακής στριμώχνει τον Ζαφείρη για να του ομολογήσει τη συμμετοχή του στο μυστηριώδη θάνατο του Φώτη, δέχεται και ο ίδιος πιέσεις από τον Γιωργίκη και τη Στάσα να είναι ο κουμπάρος στο γάμο του φίλου του με την Ιουλία. Στην προσπάθειά του να το αποφύγει ο ίδιος, ο κλήρος θα πέσει στη Φιλιώ, η οποία θέλοντας και μη- δέχεται, κάνοντας έναν εφιάλτη της Ιουλίας να γίνεται πραγματικότητα.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας – Επεισόδιο 35, 36, 37

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like