Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 31 – Το κόσμημα αναστατώνει την Χάδω

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 31 – Η Κατερίνη συμβουλεύει Φιλιώ να επιδιώξει την προσέγγιση της Κυριακούλας για την κατάκτηση του Γρηγόρη, αν και τα περιθώρια είναι περιορισμένα. Εν τω μεταξύ, η οικογένεια Σκούταρη βιώνει αναταραχή λόγω των ετοιμασιών για το προξενιό. Φιλιώ, απογοητευμένη, καταφέρεται εναντίον του πατέρα της, Στασινόπουλου, ο οποίος προσπαθεί να της εξηγήσει τους λόγους της αντίθεσής του σε γάμο με το γιο του Ραζίνη.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 31 – Το κόσμημα αναστατώνει την Χάδω

Παράλληλα, η έρευνα για το θάνατο του Φώτη δεν προχωρά, ενώ ο Γιωργίκης ζητά από τον Στασινόπουλο να τον συνοδεύσει σε επίσκεψη στο σπίτι της Στάσας, όπου η Χάδω αποφασίζει να παραστεί, παρά την αντίθεσή της στο προξενιό.

Στο αρχοντικό, η Στεφανία ανησυχεί για την αντίδραση του Χρήστου όταν ανακαλύψει την αλήθεια για το προξενιό, ενώ ο ίδιος συνεχίζει τις συζητήσεις με τον Επιφάνειο, επιδιώκοντας να ξεπεράσει τους εφιάλτες του.

Η Στάσα, γεμάτη χαρά για τους αρραβώνες της κόρης της, φροντίζει όλες τις λεπτομέρειες για το μεγάλο τραπέζι που θα επισημοποιήσει το γεγονός. Η κόρη της, που παντρεύεται τον πλούσιο Γιωργίκη Προβιό, αναμένεται να λύσει όλα τα προβλήματα της οικογένειας.

Τέλος, το κόσμημα που φοράει η Ιουλία, δώρο του Γιωργίκη, αναστατώνει την αδελφή της Χάδω, καθώς ανήκε στην πρώτη γυναίκα του, την πεθαμένη Ευγενία, την οποία η Χάδω φέρεται να είχε αφαιρέσει από τη μέση.

Ερωτήματα: Πώς θα αντιδράσει ο Χρήστος μόλις μάθει την αλήθεια για το προξενιό; Θα καταφέρει η Φιλιώ να πείσει την Κυριακούλα και να κατακτήσει τον Γρηγόρη; Ποιος είναι ο ρόλος του κοσμήματος που φοράει η Ιουλία στη δυναμική αυτής της ιστορίας;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας – Επεισόδιο 32, 33, 34

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More