Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 30 – Ο Γρηγόρης εναντιώνεται σε αυτή την απόφαση

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 30 – Η Αλεξάνδρα αισθάνεται συγχυσμένη και στενοχωρημένη με την απόφασή της να αφήσει τον Τύρναβο, παρά τα όνειρα μιας κοινής ζωής με τον Απόστολο στην Αθήνα, λόγω της άσχημης τροπής στην υπόθεση του πατέρα της.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 30 – Ο Γρηγόρης εναντιώνεται σε αυτή την απόφαση

Η Ιουλία, αποφασιστική, διακόπτει κάθε σχέση με τον αγαπημένο της, τηρώντας την υπόσχεση που έδωσε στον αδελφό της. Αυτή η απόφαση προκαλεί την αντίδραση του Γρηγόρη, προκαλώντας ένταση με τον Ρήγα.

Εν τω μεταξύ, η Κερασίνα επισκέπτεται το αρχοντικό Προβιού για να συνομιλήσει με τον Γιωργίκη, ενώ ο Στασινόπουλος πληροφορεί τον Ζαφείρη για τον Γρηγόρη και τη Φιλιώ. Ο Γρηγόρης και η Κυριακούλα βιώνουν δύσκολες στιγμές μετά τη φυλάκιση του Στράτου, ενώ η εύρεση ενός νεκρού κάτω από τη γέφυρα του Τυρνάβου προκαλεί νέα αναστάτωση στην τοπική κοινότητα.

Ο Στασινόπουλος υποψιάζεται ότι ο θάνατος του Φώτη, που βρέθηκε νεκρός και ήταν μάρτυρας στην υπόθεση του Στράτου, δεν οφείλεται σε ατύχημα ή αυτοκτονία. Η αποκάλυψη του Φώτη πως κάποιος έκρυψε το όπλο του Στράτου που χρησιμοποιήθηκε για τον πυροβολισμό του Νικόλαου Ραζίνη, προσθέτει μυστήριο στην υπόθεση.

Ερωτήματα που προκύπτουν: Ποια θα είναι η τελική απόφαση της Αλεξάνδρας σχετικά με τη μετακόμιση στην Αθήνα; Θα καταφέρει η Ιουλία να διατηρήσει την υπόσχεσή της παρά την αγάπη που νιώθει; Τι συνέπειες θα έχει η αντίδραση του Γρηγόρη για τις σχέσεις των προσώπων; Ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης με τον θάνατο του Φώτη και πώς θα επηρεάσει την ήδη τεταμένη κατάσταση;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας – Επεισόδιο 31, 32, 33, 34

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More