Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Την κακοποιεί και εκείνη τον μαχαιρώνει

Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Η αγωνία φουντώνει καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της σειράς που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με την πλοκή της. Στα τελευταία επεισόδια της σειράς θα δούμε τον Γιωργίκη μαχαιρωμένο μέσα σε μια λίμνη αίματος με την χωροφυλακή να αναζητά τον δολοφόνο του Γιωργίκη.

Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Την κακοποιεί και εκείνη τον μαχαιρώνει

Η Δέσπω, που εισβάλλει στο αρχοντικό του Προβιού, γρήγορα γίνεται ερωμένη του αφεντικού της, ξεσπώντας σε παράφορη έρωτα. Καθώς ο Γιωργίκης γίνεται βίαιος απέναντι στην Ιουλία, η Δέσπω αναλαμβάνει τον ρόλο της πρώτης κυρίας του σπιτιού, προσελκύοντας την οργή της Χάδως. Όταν η Δέσπω μένει έγκυος, ο Γιωργίκης την πιέζει για έκτρωση, αγνοώντας τις παραινέσεις του Λεοντίου. Ο Γιωργίκης αλλάζει συμπεριφορά και γίνεται ακόμα πιο βίαιος απέναντι στη Δέσπω. Οι εφιαλτικές στιγμές στο αρχοντικό γίνονται ολοένα και πιο συχνές, πληγώνοντας τόσο τη Δέσπω όσο και την Ιουλία.

Η οργή του Γιωργίκη εκτοξεύεται και εκείνη αποφασίζει να αναλάβει δράση. Είναι αυτή που τελικά του καρφώνει το μαχαίρι, άραγε; Ο Γιωργίκης, με πολλούς εχθρούς που τον θέλουν νεκρό, με μοναδικό στόχο την καταστροφή του καταλήγει νεκρός. Οι πιθανοί δολοφόνοι αρκετοί. Ποιος σκοτώνει τελικά τον μεγάλο κτηματία Γιωργίκη Προβιό; Η σίγουρη απάντηση απουσιάζει, αλλά η αγωνία υπερκαλύπτει την ατμόσφαιρα. Καθώς το μυστήριο κλείνει τον κύκλο του, η αλήθεια είναι πως όλοι έχουν κίνητρα για τον θάνατο του Γιωργίκη.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like