Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Ο Γρηγόρης μαθαίνει την αλήθεια

Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν συναρπαστικές αναταράξεις καθώς η Ιουλία αποκαλύπτει την αλήθεια στον Γρηγόρη σχετικά με το μωρό. Η «απόδραση» της Ιουλίας με το μωρό θα θέσει σε κίνηση μια αλυσίδα γεγονότων που θα αναστατώσουν όχι μόνο τη χωροφυλακή, αλλά ολόκληρη τη Λάρισα και τον Τύρναβο.

Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Ο Γρηγόρης μαθαίνει την αλήθεια

Η έλλειψη ενημέρωσης σχετικά με το πού βρίσκονται προκαλεί ανησυχία, ιδίως στη Χάδω που είναι στα πρόθυρα της νευρικής κατάρρευσης, σκεπτόμενη την τύχη του μωρού. Ο αδελφός της, Γιωργίκης, εκφράζει την απελπισία του και απειλεί να κάνει τα πάντα για να εντοπίσει τη σύζυγό του και το παιδί τους. «Αλίμονο έτσι και δεν γυρίσει πίσω. Εγώ τέτοια ρεζιλίκια δεν τα σηκώνω. Αλίμονό της. Τότε θα καταλάβει τι σημαίνει Γιωργίκης», ουρλιάζει.

Στο μεταξύ, η Ιουλία και ο Επιφάνειος ανακαλύπτουν τη συγγένεια του Χρήστου με τον Επιφάνειο, ενώ η ίδια η Ιουλία έρχεται αντιμέτωπη με τον Γρηγόρη σε μια έντονα φορτισμένη συνάντηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Στάσα βρίσκεται σε κίνδυνο με τον Γιωργίκη να την κατηγορεί για συνεργασία στη φυγή της Ιουλίας. Παράλληλα, ο Γρηγόρης μαθαίνει ότι είναι ο πατέρας του μωρού της Ιουλίας, γεγονός που θα επηρεάσει δραματικά την εξέλιξη της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like