Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Εκβιάζει τον Στασινόπουλο

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Κατερίνη εξοργίζεται και απειλεί τον Στασινόπουλο μετά την επίσκεψή του στη Στάσα.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Εκβιάζει τον Στασινόπουλο

Ο Στασινόπουλος επιστρέφει στο σπίτι όπου αντιμετωπίζει την οργή της γυναίκας του, καθώς αντιλαμβάνεται μια διαφορετική αύρα στη σχέση τους, ενώ απειλείται με αποχώρησή της. Παράλληλα, ο Στασινόπουλος αναγκάζεται να αντιμετωπίσει και τις δύο κόρες του. Εν τω μεταξύ, η Κερασίνα οργανώνει ένα νέο προξενιό για τον Γρηγόρη και τη Φιλιώ, προκαλώντας χαρά και ανησυχία σε διάφορους. Η Κυριακούλα αρνείται να υποκύψει στις πιέσεις του Γρηγόρη, ενώ ο Κωστής έχει ενστάσεις για τον εν λόγω γάμο.

Παράλληλα, ο Ρήγας κρατάει κρυφή την αγάπη του για τη Βαγγελίτσα, ενώ οι προετοιμασίες για τον γάμο του Γρηγόρη και της Φιλιώς συνεχίζονται. Έτσι, ο Κωστής βρίσκεται αναγκασμένος να επισκεφτεί ξανά τη Στάσα για να της ανακοινώσει τα νέα. Πώς θα αντιδράσει η Στάσα στα νέα που θα της μεταφέρει ο Κωστής; Θα αντιμετωπίσει αυτές τις εξελίξεις με ψυχραιμία ή θα παρασυρθεί από συναισθήματα οργής και απόγνωσης; Οι ανατροπές αυτές θα οδηγήσουν σε νέες συγκρούσεις ή σε συμφιλίωση μεταξύ των χαρακτήρων;

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 

You might also like