Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Χάδω – Στεφανία γίνονται φόνισσες

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η στυγερή δολοφονία του Γιωργίκη Προβιού δεν προκάλεσε τη λύπη κανενός. Αντίθετα, πολλοί θα ήθελαν το θάνατό του. Η Χάδω, η αδελφή του, και η Στεφανία, η οικονόμος του, είναι αυτές που βάζουν τέλος στη ζωή του, μη αντέχοντας άλλο την εγκληματική συμπεριφορά του προς όλους. Η καθεμία είχε το δικό της κίνητρο γι’ αυτή την αποτρόπαιη πράξη.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Χάδω – Στεφανία γίνονται φόνισσες

Η Χάδω, όταν συνειδητοποιεί ότι θα χάσει τη Βγενιώ, που τη θεωρεί κόρη της, βγαίνει εκτός ελέγχου. Όποιος την πάρει από κοντά της, θα πεθάνει. Η Στεφανία, που βλέπει ότι ο Χρήσστος δεν μπορεί να διαχειριστεί όσα συμβαίνουν και ότι η Ιουλία βασανίζεται φρικτά από το δυνάστη άντρα της, αποφασίζει πως η λύτρωση θα έρθει μόνο αν ο Προβιός βγει από τη μέση.

Καθοριστικό ρόλο στην ιστορία παίζουν η αντιμετώπιση της Χάδως, η παρέμβαση του Γρηγόρη, η εμπλοκή στην υπόθεση του μοναχού Επιφάνειου και η αποκάλυψη της πραγματικής του ταυτότητας, η δολοφονία της Ευγενίας στο παρελθόν, αλλά και η αντίδραση καθενός από όσους βρέθηκαν μέσα ή γύρω από το αρχοντικό τη μοιραία εκείνη νύχτα. Ο καθένας θα βάλει από ένα μικρό λιθαράκι για να γραφτεί ο ματωμένος επίλογος αυτής της τραγωδίας.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like