Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Αυτό είναι το τέλος της κόρης τους

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αναμένονται αποκαλυπτικές εξελίξεις καθώς θα δούμε  ποιο θα είναι το τέλος της κόρης της Ιουλίας και του Γιωργίκη Προβιού. Η σειρά που ξεχωρίζει στο φετινό τηλεοπτικό τοπίο και η πρωταγωνίστρια Ευγενία Ξυγκόρου αποκαλύπτει τα μυστικά του επερχόμενου σεναρίου.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Αυτό είναι το τέλος της κόρης τους

Σε συνέντευξη που παραχωρείσαι, ρωτήθηκε για το εάν η κόρη της Ιουλίας επιζεί, στο οποίο απάντησε: “Παρότι στο βιβλίο το παιδί αφήνει την τελευταία του πνοή, δεν πιστεύω ότι θα ακολουθήσουμε αυτήν την πορεία. Η εξέλιξη θα επικεντρωθεί στην εξαφάνιση της κόρης της Ιουλίας και έχω την εντύπωση ότι κάποιος τη φροντίζει και την προστατεύει. Για μένα, το ιδανικό σενάριο θα ήταν να ανακαλύψουμε ότι η κόρη της Ιουλίας βρίσκεται στην αγκαλιά της Χάδω που τόσο πολύ ήθελε ένα παιδί.

Πώς θα επηρεάσει αυτή η εξέλιξη τις σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων και την εξέλιξη της πλοκής; Ποιος είναι ο ρόλος της Χάδω σε αυτήν την κρίσιμη καμπή της ιστορίας και πώς θα αλλάξει η δυναμική τους με τους υπόλοιπους χαρακτήρες; Αυτά τα ερωτήματα προκαλούν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη συνέχεια του σεναρίου και την εξέλιξη της πλοκής.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like