Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Αυτή ”έφαγε” την γυναίκα του Γιωργίκη

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Κατερίνη παραθέτει συμβουλές στη Φιλιώ, ως προς το πώς να πλησιάσει την Κυριακούλα προκειμένου να κατακτήσει τον Γρηγόρη, αλλά τα περιθώρια που διαθέτει για να το επιτύχει φαίνεται να είναι περιορισμένα.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Αυτή ”έφαγε” την γυναίκα του Γιωργίκη

Παράλληλα, η οικογένεια Σκούταρη βρίσκεται σε αναβρασμό λόγω των προετοιμασιών για τον αρραβώνα. Η Φιλιώ, ανακουφισμένη, εκφράζει τη δυσαρέσκειά της προς τον πατέρα της, τον Στασινόπουλο, ο οποίος προσπαθεί να εξηγήσει τον λόγο που αντιτίθεται στον γάμο της με τον γιο του Ραζίνη.Στον αντίποδα η έρευνα για τον θάνατο του Φώτη δεν έχει αποφέρει αποτελέσματα, και ο Γιωργίκης ζητά την συνοδεία του Στασινόπουλου για μια επίσκεψη στο σπίτι της Στάσας. Ενώ η Χάδω, παρόλο που εξακολουθεί να αντιτίθεται στον αρραβώνα, αποφασίζει τελικά να παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Στο αρχοντικό, η Στεφανία ανησυχεί για την αντίδραση του Χρήστου όταν μάθει την αλήθεια για τον αρραβώνα. Ο Χρήστος, από την πλευρά του, συνεχίζει τις συζητήσεις του με τον Επιφάνειο, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα εσωτερικά του διλήμματα. Η Στάσα, ευχαριστημένη για τον αρραβώνα της κόρης της, προετοιμάζεται για το μεγάλο τραπέζι στο σπίτι της, που θα κορυφωθεί με τον επίσημο αρραβώνα. Ταυτόχρονα, το κόσμημα που φορά η Ιουλία, δώρο από τον Γιωργίκη, προκαλεί αναστάτωση στην αδελφή του Χάδω, καθώς ανήκε στην πρώτη γυναίκα του, την νεκρή Ευγενία, την οποία η ίδια σκότωσε.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like