Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Απρόσμενος θάνατος φέρνει αναταραχές

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται ανατροπές και συγκινήσεις, αφού ένας μυστηριώδης θάνατος θα προκαλέσει σεισμούς στην ιστορία. Η είσοδος της Ιουλίας στο προξενιό της δημιουργεί ένα ανατρεπτικό κλίμα, ανακατεύοντας τα χαρτιά στην ευτυχισμένη σκηνή. Η Χάδω, όμως, αναζωπυρώνει φωτιές, αναρωτιόμενη γιατί η Ιουλία αποφάσισε να εκτονώσει το χάος στο σπίτι τους.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Απρόσμενος θάνατος φέρνει αναταραχές

Στο μεταξύ, ο Επιφάνειος αναγκάζει τον Χρήστο να ξαναζήσει τον θάνατο της μητέρας του, ενώ η Κυριακούλα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον γιο της με την αλήθεια. Ο Γρηγόρης, ωστόσο, δεν είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την Ιουλία. Ο Γιωργίκης, επισημοποιώντας τον αρραβώνα του, ρίχνει στην αναμονή τη Χάδω και θέτει το δίλημμα για τον Χρήστο, που πρέπει να αντιμετωπίσει την είδηση του γάμου.

Η ξαφνική επιστροφή του Χρήστου σοκάρει τον Γιωργίκη, φοβούμενο για την αντίδραση του γιου του. Από την άλλη, η Ιουλία εκτιμά τον Χρήστο και αντιλαμβάνεται τον καλό πατέρα που είναι. Ο Στασινόπουλος προτείνει στην Κατερίνα να είναι ο νεαρός Γκλαβάνης ο σύζυγος της Φιλιώς, αλλά η κόρη του αρνείται επιμόνως. Ταυτόχρονα, ο διοικητής χωροφυλακής πιέζει τον Ζαφείρη να αποκαλύψει τη συμμετοχή του στον μυστηριώδη θάνατο του Φώτη.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like