Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Απρόσμενος επισκέπτης φέρνει ταραχή

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, ο Γρηγόρης και η Ιουλία θα αντιμετωπίσουν τραγικές αποκαλύψεις. Έπειτα από πίεση του Γιωργίκη και ένα ξέσπασμα, ο Χρήστος θα αποφασίσει να ακολουθήσει θεραπεία σε ψυχιατρική κλινική στην Αθήνα.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Απρόσμενος επισκέπτης φέρνει ταραχή

Οι αντιδράσεις στο αρχοντικό θα είναι ανάμεικτες. Ταυτόχρονα, ο Γιωργίκης θα προσπαθήσει να επανασυνδεθεί με την Ιουλία, ανακοινώνοντας ευχάριστα νέα σε ένα σπίτι γεμάτο κόσμο. Ωστόσο, ο Γιωργίκης θα αντιμετωπίσει εσωτερικές ανασφάλειες λόγω του παρελθόντος του. Μια απρόσκλητη παρουσία θα φέρει νέες δραματικές εξελίξεις, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Ο Γρηγόρης θα φτάσει στο σπίτι της Φιλιώς ως αρραβωνιαστικός, μόνο για να μάθει για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας, κάτι που θα τον σοκάρει.

Παράλληλα, η Ιουλία θα μάθει για τον προσεχή γάμο της Φιλιώς και του Γρηγόρη, αποκαλύπτοντας στη Στάσα ότι θέλει να γνωστοποιήσει στον Γρηγόρη ότι το παιδί που περιμένει είναι δικό του. Αν και η Στάσα θα της προτείνει να μην κάνει την αποκάλυψη αυτή, ένας ντόμινο αποκαλύψεων θα οδηγήσει σε νέες ανατροπές στις ζωές τους. Παράλληλα, το σχέδιο απόδρασης του Στράτου Ραζίνη από τη φυλακή θα επιτύχει, με τον Στασινόπουλο να αναλαμβάνει δράση την ίδια στιγμή.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like