Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Αποτελειώνει την Ιουλία

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ένας νέος χαρακτήρας μπαίνει στο παιχνίδι. Ένας άλλος Γιωργίκης εισβάλλει στο σπίτι, αλλάζοντας τη δυναμική του περιβάλλοντος. Ο θεμελιώδης αυτός γυρισμός προκαλεί αλλεπάλληλες αναταράξεις.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Αποτελειώνει την Ιουλία

Ο νέος Γιωργίκης αποκαλύπτει τη σκοτεινή του πλευρά, επηρεασμένος από τη γοητεία της Δέσπως. Επιδιώκει απεγνωσμένα τη συντροφιά της, επανειλημμένα και αγνοώντας την Ιουλία. Η παρουσία του δημιουργεί το περιβάλλον σε έναν τόπο ανυπόφορης έντασης. Ο νέος Γιωργίκης αγνοεί την Ιουλία εκτός από τις στιγμές που επιθυμεί ερωτική επαφή μαζί της. Συχνά, χρησιμοποιεί λεκτική και σωματική βία εναντίον της, επιβάλλοντας έναν τρομερό εφιάλτη στη ζωή της. Με τη συμμετοχή της Χάιδως στα βασανιστήρια, η κατάσταση επιδεινώνεται.

Η Ιουλία βυθίζεται στην απόγνωση και χάνει το ενδιαφέρον της, ακόμα και για το παιδί της. Ο νέος Γιωργίκης την εκμεταλλεύεται και την οδηγεί σε ψυχιατρική κλινική. Οι εξελίξεις υποδεικνύουν ότι ο νέος Γιωργίκης καταλήγει μόνος του σε ένα τραγικό τέλος, αφήνοντας πίσω του το απόλυτο κενό. Αυτή η ριζική αλλαγή σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς ακόμη μεγαλύτερων δυστυχιών. Τι άλλο μπορεί να συμβεί στο Αρχοντικό του Προβιού;

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like