Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Άλκης – Αλεξάνδρα παντρεύονται

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η πρόσκληση που ο Άλκης λαμβάνει για φαγητό στο σπίτι του Ραζίνη φέρνει την Αλεξάνδρα ακόμα πιο κοντά του, ενισχύοντας έτσι τη σχέση τους που έχει ήδη προχωρήσει σε σημαντικό στάδιο. Το μόνο που απομένει είναι να γίνει η γνωριμία μεταξύ των οικογενειών, μια διαδικασία που αναλαμβάνει να διευκολύνει η Κυριακούλα.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Άλκης – Αλεξάνδρα παντρεύονται

Οι απρόσμενες ειδήσεις από το αρχοντικό προκαλούν αναταραχή στην οικογένεια του διοικητή, με κάθε μέλος να αντιλαμβάνεται τις εξελίξεις με διαφορετικό τρόπο. Η Κατερίνη είναι ενθουσιασμένη, θεωρώντας πως όλα τα όνειρά της μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, ενώ ο Χρήστος ανησυχεί και αναζητά μήπως είναι γιος του μυστηριώδους θείου Ανέστη. Αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια που θα του αλλάξει τη ζωή, αναζητά τον Επιφάνειο. Όταν αποκαλύπτεται ότι δεν είναι γιος του Γιωργίκη, ο Χρήστος απαιτεί απαντήσεις από τον Επιφάνειο, ο οποίος όμως έχει βρει νέο κρησφύγετο με τη βοήθεια του Ζαφείρη.

Παράλληλα, ένα σημαντικό τηλεφώνημα από την Αθήνα αποκαλύπτει στον Γιωργίκη ότι η Φιλιώ είναι έγκυος. Αφού κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις με τον γιατρό Γκλαβάνη, σκοπεύει να κάνει μια έκπληξη στον Γρηγόρη. Το παιδί αποδεικνύεται πως είναι του γιατρού Γκλαβάνη, όμως η ιστορία επαναλαμβάνεται για μια ακόμα φορά.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like