Το Προξενιό Της Ιουλίας 6/12/23: Η Ιουλία κλείνεται σε μοναστήρι

Το Προξενιό Της Ιουλίας 6/12/23: Η σχέση του Απόστολου με την Ατζαλίνα αποτελεί ένα πρόβλημα για εκείνον, καθώς η οικειότητα της με την Αλεξάνδρα δημιουργεί ένα εμπόδιο κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον Τύρναβο. Η Κυριακούλα συμβουλεύει την κόρη της να εγκαταλείψει γρήγορα την πόλη με τον Απόστολο και να καταφύγουν στην Αθήνα. Η Αλεξάνδρα συμφωνεί, αν και με βαριά καρδιά, αποχωρίζεται τόσο τον πατέρα της όσο και τον Δημητρό, ο οποίος της εκφράζει την ανυπέρβλητη αγάπη του.

Το Προξενιό Της Ιουλίας 6/12/23: Η Ιουλία κλείνεται σε μοναστήρι

Η Ιουλία, βρισκόμενη σε απόγνωση, αναζητά βοήθεια στο μοναστήρι, αποκαλύπτοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στον Επιφάνειο (Γιάννος Περλέγκας). Ο Επιφάνειος της παρέχει συμβουλές σχετικά με το πώς να αντιμετωπίσει την εγκυμοσύνη της. Κατά την αναχώρησή της, συναντά τυχαία τον Χρήστο, ο οποίος όμως δεν την αναγνωρίζει. Ο Επιφάνειος, συγκλονισμένος, αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του, ανακαλύπτοντας ότι ο Χρήστος είναι ο γιος της αγαπημένης του Ευγενίας, που πέθανε στο παρελθόν.

Πριν από τη μονασιά, ο Επιφάνειος ήταν γνωστός ως Ανέστης, ένας νέος που εργαζόταν στα κτήματα του πατέρα της Χάδως και του Γιωργίκη. Η Χάδω τον ερωτεύτηκε και, παρά τις κοινωνικές συμβάσεις, τον παντρεύτηκε. Ο έρωτας του με την Ευγενία, που υπέφερε με τον Γιωργίκη, οδήγησε στη δολοφονία της Χάδω. Με τη βοήθεια της Στεφανίας, την δηλητηρίασαν με μανιτάρι. Μετά τον θάνατο της Ευγενίας, ο Ανέστης εξαφανίστηκε. Η επιστροφή του τώρα φέρνει κίνδυνο για όσους εμπλέκονται στην εξαιρετικά περίπλοκη υπόθεση.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More