Το προξενιό της Ιουλίας 6/10/23: Ιουλία – Γρηγόρης το σκάνε

Το προξενιό της Ιουλίας 6/10/23: Μια αδέσποτη σφαίρα χωρίς στόχο σταυρώνει τον δρόμο της, αναγκάζοντας επείγοντα την αιμόφυρτη Ιουλία να καταφύγει στο υγειονομικό κέντρο του Τυρνάβου. Εκεί, ο Γιωργίκης Προβιός αναλαμβάνει να τη μεταφέρει σε αγωνία με το δικό του όχημα για να της προσφερθούν οι απαραίτητες πρώτες βοήθειες.

Το προξενιό της Ιουλίας 6/10/23: Ιουλία – Γρηγόρης το σκάνε

Ταυτόχρονα, η Κυριακούλα, σύζυγος του Γρηγόρη, καταβαίνει με τον Στασινόπουλο στα ύψη του βουνού, προκειμένου να διαπραγματευτεί την απελευθέρωση του αγαπημένου της συζύγου, του Στράτου.Σε απόσταση χιλιομέτρων, η Αλεξάνδρα Ραζίνη, δημοσιογράφος στην Αθήνα, λαμβάνει ειδοποίηση μέσω της εφημερίδας της και αποφασίζει να επιστρέψει στον τόπο καταγωγής της, τον Τύρναβο, για να διαπιστώσει από πρώτο χέρι τα τραγικά γεγονότα που εκτυλίσσονται.

Στην ίδια στιγμή, η Στάσα Σκούταρη, ώστε να αποφύγει τον ανεπιθύμητο κίνδυνο, λαμβάνει την απόφαση να εγκαταλείψει τον Τύρναβο μαζί με την οικογένειά της και να μετακομίσει στη Λάρισα. Ωστόσο, αγνοεί το γεγονός ότι η Ιουλία, μαζί με τον Γρηγόρη, έχουν ήδη αποφασίσει να διαφύγουν και ετοιμάζονται να ξεκινήσουν το ταξίδι τους προς την Αθήνα.

Έτσι, σε αυτό το πυκνοκατοικημένο κεφάλαιο της ζωής τους, οι μοίρες αυτών των χαρακτήρων διασταυρώνονται, ενώ το πλέγμα των γεγονότων πλεκόμενο με συναισθηματικά διλήμματα και ανθρώπινες σχέσεις προετοιμάζει το έδαφος για μια συναρπαστική σύγκρουση, που θα επηρεάσει τις ζωές τους για πάντα.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More