Το Προξενιό Της Ιουλίας 5/12/23: Κρατά την εγκυμοσύνη της κρυφή απο τον Γρηγόρη

Το Προξενιό Της Ιουλίας 5/12/23: Από τη στιγμή που το πολυπόθητο όπλο του εγκλήματος είναι πλέον στα χέρια του Γρηγόρη, αυτός αντιλαμβάνεται νέες προοπτικές στη ζωή του. Εν τω μεταξύ, στο νοσοκομείο, ο Γιωργίκης και ο Χρήστος έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν ξανά μετά από πολλά χρόνια. Η σύγκρουση μεταξύ Στάσας και Κυριακούλας φουντώνει, ενώ η Χάδω κατηγορεί τη Στεφανία για την υποτροπή του Χρήστου.

Το Προξενιό Της Ιουλίας 5/12/23: Κρατά την εγκυμοσύνη της κρυφή απο τον Γρηγόρη

Παράλληλα, η Ιουλία συναντά ανακουφισμένη τον Γρηγόρη και προσπαθεί να του αποκαλύψει το μυστικό της ότι είναι έγκυος. Ωστόσο, οι προσπάθειές της δεν έχουν επιτυχία, καθώς εκείνος ζητά περισσότερο χρόνο για να αντιμετωπίσει τα νέα δεδομένα. Στην ίδια ώρα, η Στάσα υπενθυμίζει στην Ιουλία την πιθανή εμφάνιση της εγκυμοσύνης της, με τον Ρήγα να ακούει τη συζήτηση και να αντιδρά έντονα.

Η αποκάλυψη του μυστικού της Ιουλίας προκαλεί έντονη σύγκρουση ανάμεσά τους, αναγκάζοντας την Ιουλία να λάβει μια σημαντική απόφαση για τη ζωή της. Αντίθετα προς τη θέλησή της, αποφασίζει να παντρευτεί τον Γιωργίκη Προβιά. Η Κυριακούλα, απογοητευμένη, έρχεται σε σύγκρουση με την Ιουλία, προκαλώντας τον θυμό του Γρηγόρη. Στο μεταξύ, ο Στράτος εκφράζει στον Στασινόπουλο τον συναινετικό του χαρακτήρα, υπό τον όρο ότι δεν θα επηρεάσει τους δικούς του.

Η οικογένεια Στασινόπουλου, ενοχλημένη από τη συμπεριφορά του Στράτου, τον απομονώνει. Στο αρχοντικό του Προβιού, η Κερασίνα ενημερώνει για τις εξελίξεις στο θέμα του φόνου, που χαροποιούν τον Γιωργίκη. Ταυτόχρονα, αυτές οδηγούν τον Γιωργίκη σε μια σημαντική απόφαση σχετικά με το θέμα του Χρήστου.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More