Το Προξενιό Της Ιουλίας 22/11/23: Ο Γρηγόρης φτάνει στα άκρα

Το Προξενιό Της Ιουλίας 22/11/23: Ο Γρηγόρης αρνείται να δεχτεί τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα και αποφασίζει να την κατακτήσει ξανά. Η Κυριακούλα, υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ της Αλεξάνδρας και του Ατζαλίνα, και προτρέπει την κόρη της να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα.

Το Προξενιό Της Ιουλίας 22/11/23: Ο Γρηγόρης φτάνει στα άκρα

Αυτό οδηγεί την κόρη σε αποκαλύψεις προς το δικηγόρο. Η Στεφανία, που επιμένει ότι πρέπει να αποκαλυφθούν κάποιες αλήθειες για το παρελθόν στον Χρήστο, μπλέκεται σε έντονη σύγκρουση με τη Χάδω και τον Γιωργίκη. Ο Στασινόπουλος συνεχίζει τις έρευνες για να εντοπίσει τον επιστάτη Φώτη, τον μάρτυρα-κλειδί για τη δολοφονία του Σκούταρη.

Παράλληλα, η Κατερίνη και η Κυριακούλα σχεδιάζουν ένα τραπέζι στο σπίτι των Ραζίνηδων, με σκοπό να συναντηθούν ο Στράτος και ο Κωστής, προκειμένου να προωθηθεί το προξενιό της Η Φιλιώς με τον Γρηγόρη. Την ίδια στιγμή, η Αλεξάνδρα, μετά τη συνάντησή της με τον Δημητρό, επιστρέφει αναστατωμένη στον Τύρναβο, με την Κυριακούλα να τη συμβουλεύει να επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα. Η υγεία της Στάσας διαταράσσεται όταν ανακαλύπτει ότι συνεχίζεται η επικοινωνία μεταξύ Γρηγόρη και Ιουλίας. Αυτό το γεγονός θα φέρει μητέρα και κόρη πιο κοντά.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More