Το Προξενιό Της Ιουλίας 16/11/23: Ο Ρήγας είναι γιος του Στράτου

Το Προξενιό Της Ιουλίας 16/11/23: Το γράμμα φθάνει στα χέρια της Ιουλίας το βράδυ και το διαβάζει αργά. Ενώ η μητέρα της και ο αδελφός της αδειάζουν το σπίτι τους στον Τύρναβο, μια αναπάντεχη αποκάλυψη προκύπτει από ένα παιχνίδι της μοίρας σχετικά με τον νεανικό έρωτα της Στάσας με τον Στράτο. Καθώς η Ιουλία συνδέει τα κομμάτια του παζλ, συνειδητοποιεί ότι ο αδελφός της, Ρήγας, είναι γιος του Στράτου.

Το Προξενιό Της Ιουλίας 16/11/23: Ο Ρήγας είναι γιος του Στράτου

Παράλληλα, ανακαλύπτεται μια νέα άγνωστη πλευρά της Χάδως, η οποία ανατρέπει την μέχρι τώρα εικόνα που είχαν γι’ αυτήν. Στο μεταξύ, η Κερασίνα προτείνει στην Κατερίνη, γυναίκα του Στασινόπουλου, ένα αναπάντεχο προξενιό με έναν νέο υποψήφιο μνηστήρα, πρόταση που αρέσει στον Κωστή. Τέλος, η Ιουλία, που έχει γράψει ένα γράμμα το οποίο δεν θα φτάσει ποτέ στον αποστολέα του, δέχεται μια επίσκεψη που θα της προκαλέσει σημαντικό σοκ, ενώ η Αλεξάνδρα μαθαίνει από ένα κουτσομπολιό κάτι που μέχρι τώρα αγνοούσε.

Η αποκάλυψη του γεγονότος πως ο αδελφός της Ρήγας είναι γιος του Στράτου συνταράσσει την Ιουλία και ρίχνει φως σε ένα μυστήριο που είχε παραμείνει κρυμμένο για χρόνια. Τα νέα αυτά ευρήματα προκαλούν μια σειρά από αναταράξεις και ανακαλύψεις που θα επηρεάσουν τη ζωή και τις σχέσεις των χαρακτήρων, δημιουργώντας έναν διακεκριμένο πλέγμα εντάσεων και εξελίξεων στην πλοκή της ιστορίας. Η Ιουλία, η Κερασίνα, και η Αλεξάνδρα βρίσκονται αντιμέτωπες με προκλήσεις και αποκαλύψεις που θα δοκιμάσουν την αντοχή τους και θα επηρεάσουν την πορεία της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More