Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας 14/12/23: Το κόσμημα φέρνει κακές μνήμες στη Χάδω

Το Προξενιό Της Ιουλίας 14/12/23: Η Κατερίνη προτρέπει τη Φιλιώ να πλησιάσει την Κυριακούλα για να κερδίσει τον Γρηγόρη, αλλά τα περιθώρια που της δίνονται είναι περιορισμένα.

Το Προξενιό Της Ιουλίας 14/12/23: Το κόσμημα φέρνει κακές μνήμες στη Χάδω

Ταυτόχρονα, η οικογένεια Σκούταρη είναι σε έξαρση λόγω των προετοιμασιών για τον αρραβώνα. Η Φιλιώ, απελπισμένη, επιτίθεται στον πατέρα της, τον Στασινόπουλο, ο οποίος προσπαθεί να της εξηγήσει τους λόγους που αντιτίθεται στον γάμο με τον γιο του Ραζίνη. Εν τω μεταξύ, η έρευνα για τον θάνατο του Φώτη δεν έχει αποτέλεσμα, και ο Γιωργίκης παρακαλεί τον Στασινόπουλο να τον συνοδεύσει στο σπίτι της Στάσας.

Στο σπίτι, η Χάδω αποφασίζει να παραβρεθεί, παρόλο που εξακολουθεί να αντιτίθεται στον αρραβώνα. Η Στεφανία ανησυχεί για την αντίδραση του Χρήστου όταν μάθει την αλήθεια για τον αρραβώνα, ενώ εκείνος προσπαθεί να ξεπεράσει τους εφιάλτες του με τις συζητήσεις του με τον Επιφάνειο. Η Στάσα, γεμάτη χαρά για τον αρραβώνα της κόρης της, είναι έτοιμη για το μεγάλο τραπέζι που θα τελείωσει το γεγονός. Η κόρη της παντρεύεται τον μεγαλοκτηματία Γιωργίκη Προβιό, και αναμένεται να λυθούν όλα τα προβλήματά της.

Ωστόσο, το κόσμημα που φορά η Ιουλία, δώρο από τον Γιωργίκη, προκαλεί αναστάτωση στην αδελφή του Χάδω, καθώς ανήκε στην πρώτη σύζυγο του, τη νεκρή Ευγενία, την οποία η ίδια προσπαθεί να ξεχάσει καθώς η Χάδω έκοψε το νήμα της ζωής της.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like