Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας 13/12/23: Κόβει κάθε δεσμό με τον αγαπημένο της

Το Προξενιό Της Ιουλίας 13/12/23: Η Αλεξάνδρα, αντιμετωπίζοντας την δυσάρεστη κατάσταση που προέκυψε από την υπόθεση του πατέρα της, ανακαλύπτει αμφιβολίες σχετικά με την απόφασή της να εγκαταλείψει τον Τύρναβο. Αυτό συμβαίνει παρά τα όνειρα του Απόστολου για μια κοινή ζωή στην Αθήνα.

Το Προξενιό Της Ιουλίας 13/12/23: Κόβει κάθε δεσμό με τον αγαπημένο της

Η Ιουλία, αφοσιωμένη στην υπόσχεση που έδωσε στον αδελφό της, αποφασίζει να διακόψει κάθε σχέση με τον αγαπημένο της. Ο Γρηγόρης διαφωνεί με αυτήν την επιλογή, προκαλώντας έντονη ένταση μεταξύ του και του Ρήγα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Κερασίνας στο αρχοντικό Προβιού για να μιλήσει με τον Γιωργίκη, ο Στασινόπουλος ενημερώνει τον Ζαφείρη για τα γεγονότα που αφορούν τον Γρηγόρη και τη Φιλιώ.

Ο Γρηγόρης και η Κυριακούλα βιώνουν δύσκολες στιγμές μετά τη φυλάκιση του Στράτου, ενώ ένα ακόμη θύμα κάτω από τη γέφυρα του Τυρνάβου προκαλεί αναστάτωση στην τοπική κοινωνία. Ο Στασινόπουλος υποψιάζεται ότι ο θάνατος αυτού του ατόμου μπορεί να μην είναι ατύχημα ή αυτοκτονία, όπως φαίνεται αρχικά. Ανακαλύπτει ότι ο νεκρός είναι ο Φώτης, ο μάρτυρας που αποκάλυψε πως κάποιος πήρε και έκρυψε το όπλο με το οποίο πυροβόλησε ο Στράτος τον Νικόλαο Ραζίνη.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like