Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας 12/12/23: Κλείνουν τον Χρήστο σε ψυχιατρείο

Το Προξενιό Της Ιουλίας 12/12/23: Η εξομολόγηση του Χρήστου στο μοναστήρι προκαλεί σημαντική αναταραχή στον Επιφάνειο. Καθώς ο νεαρός ανασκαλεύει μνήμες από την παιδική του ηλικία και αναφέρεται στον τραγικό θάνατο της μητέρας του Ευγενίας, η οποία έχασε τη ζωή της από την κατανάλωση δηλητηριώδους μανιταριού, οι ενοχές τον πνίγουν.

Το Προξενιό Της Ιουλίας 12/12/23: Κλείνουν τον Χρήστο σε ψυχιατρείο

Ο Επιφάνειος, ωστόσο, ανακαλύπτει σοκαριστικά στοιχεία σχετικά με τον θάνατο αυτόν, τα οποία τον επηρεάζουν απευθείας. Ο Γιωργίκης συζητά με τον Στασινόπουλο τις ανησυχίες του σχετικά με την ψυχολογική κατάσταση του Χρήστου, και προτείνει να κλειστεί σε ψυχιατρείο. Η ιδέα αυτή φαίνεται να εξυπηρετεί τους πάντες. Είναι προφανές ότι ο Χρήστος πιστεύει πως το προξενιό αφορά ειδικά αυτόν.

Και ενώ ο Γιωργίκης, μαζί με την Χάδω, φοβούνται την αντίδρασή του όταν μάθει ότι ο πατέρας του παντρεύεται την Ιουλία. Πάνω στην κουβένταο Στασινόπουλος αποκαλύπτει ένα μυστικό από το παρελθόν που τους ενώνει και τους δύο. Καθώς οι αντιφάσεις και οι ενοχές συνεχίζουν να σκοτεινιάζουν τον Χρήστο, ο Επιφάνειος βρίσκεται αντιμέτωπος με αποκαλυπτικά γεγονότα που προκαλούν σοκ. Η αγωνία για την ψυχική υγεία του οδηγεί τον Γιωργίκη σε αδιέξοδο.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like