Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο – Βασίλη μου, θα σε κάνω πατέρα σε εννέα μήνες

Το Ναυάγιο – Οι επερχόμενες εξελίξεις στη σειρά θα φέρουν έντονα συναισθήματα, καθώς η Στέλλα και ο Βασίλης περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Παρά την απώλεια αγαπημένων προσώπων από το “Φοίνιξ”, η μοίρα τους ενώνει για πάντα. Καθώς η Στέλλα δεν νιώθει καλά και αντιμετωπίζει ανησυχίες για την υγεία της αποφασίζει να κάνει κάποιες εξετάσεις.

Το Ναυάγιο – Βασίλη μου, θα σε κάνω πατέρα σε εννέα μήνες

Οι εξετάσεις αποκαλύπτουν το ευχάριστο γεγονός: είναι για δεύτερη φορά έγκυος. “Είμαι έγκυος”, ανακοινώνει στον Βασίλη με χαρά. “θα σε κάνω πατέρα σε εννέα μήνες , αγάπη μου.” Η χαρά τους θα επισφραγίσει μια μεγάλη αγκαλιά. «Κορίτσι μου, να ήξερες πόσο ευτυχισμένο με κάνεις. Κι εσύ και το μωρό μας είστε η ζωή μου», θα της πει. Η είδηση για το παράνομο εμπόριο βρεφών κρύβεται από τους φίλους της.

Η Ελένη, ο Βασίλης και η Ειρήνη αποφασίζουν να μην αποκαλύψουν την αλήθεια στη Στέλλα για να μην την ταράξουν, που ακόμα νιώθει αβεβαιότητα για την υγεία του μικρού Κυριάκου. Ωστόσο, μια άλλη αλήθεια τη σοκάρει: ο πατέρας του παιδιού της είναι ο ίδιος ο πατέρας της. Παράλληλα, αγγίζοντας την κοιλιά της, αρχίζει να νιώθει ελπίδα για το θαύμα της ζωής. Η ευτυχία της συμπληρώνεται με την καταδίκη του Αργύρη Βασιλείου σε αυτήν την περίοδο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like