Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο – Το Σχέδιο του Ιπποκράτη ναυαγεί

Το Ναυάγιο – Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, ο Πέτρος αποκαλύπτει στον Στελή την αλήθεια για τον Ιπποκράτη, θέτοντας τον εαυτό του σε επικίνδυνη θέση.

Το Ναυάγιο – Το Σχέδιο του Ιπποκράτη ναυαγεί

Παράλληλα, η Φανή επιστρέφει για τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, αποχαιρετώντας τον, ενώ η Χριστίνα μαθαίνει την ταυτότητά του. Η Ειρήνη, επιστρέφοντας από την κλινική, αντιμετωπίζει την σκληρή πραγματικότητα και λαμβάνει μια γενναία απόφαση μετά τον χαμό του παιδιού της. Ο Πέτρος μοιράζεται τις υποψίες του για τον Ιπποκράτη με τον Στελή, ενώ ο Μάκης, ενθαρρυνόμενος από τη σύλληψη και τον βασανισμό του Κλέωνα, συμμετέχει στο σχέδιο επίθεσης κατά του Παντελίδη.

Η άρνηση του Άγγελου να παραστεί στο δείπνο με τον πατέρα της Βάσως, απειλεί τη σχέση τους, ενώ ο Παντελίδης κάνει μια δελεαστική πρόταση στον Μιχάλη, προσπαθώντας να αποκτήσει τη συμπάθειά του. Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Βασίλη την αλήθεια για τη σχέση του με την Ασημίνα, η οποία θέτει υπό αμφισβήτηση ολόκληρη τη ζωή του Βασίλη. Ποιες θα είναι οι συνέπειες των αποκαλύψεων του Πέτρου για τον Ιπποκράτη και την ομάδα του; Θα καταφέρει ο Παντελίδης να κερδίσει τον Μιχάλη με την πρότασή του; Πώς θα αντιδράσει ο Βασίλης στην αποκάλυψη του Γιώργη σχετικά με την Ασημίνα και πώς θα επηρεάσει αυτό τη ζωή του;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like