Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο – Σοκ – Σαπίζει στο ξύλο τον Ορφέα

Το Ναυάγιο – Ο Ορφέας έχει καταλάβει από καιρό τον αυταρχικό χαρακτήρα του πατέρα του και αυτός είναι κυρίως ο λόγος που τον αποφεύγει και προτιμάει να περνάει τον περισσότερο χρόνο του με την Ειρήνη και τη Δήμητρα.

Το Ναυάγιο – Σοκ – Σαπίζει στο ξύλο τον Ορφέα

Και η Ειρήνη όμως με τη σειρά της έχει αρχίσει να δένεται με τον Ορφέα και να του δίνει όσο περισσότερη αγάπη και στοργή μπορεί, αφού έχει καταλάβει πως από τότε που πέθανε η μητέρα του, Κλαίρη, ο αξιωματικός του λιμενικού δείχνει να τον αποκλείει από τη ζωή του. Το παραπάνω γεγονός θα γίνει ακόμα μια φορά αντιληπτό στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο Ιπποκράτης θα δείξει το σκληρό πρόσωπό του στον γιο του σαπίζοντας τον στο ξύλο.

Αφορμή θα σταθεί το γεγονός πως η Ειρήνη θα είναι ακόμα απόμακρη από εκείνον και μάλιστα συχνά θα επιλέγει να μην κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο. Έτσι, ο μικρός που θα βρεθεί μπροστά στον λιμενικό, θα γίνει αποδέκτης της οργής του. Θα χτυπήσει το μικρό αγόρι που δεν θα υπακούσει σε κάποια εντολή του. Τα κλάματα του θα γίνουν γρήγορα αντιληπτά στην Ειρήνη και τη Δήμητρα. Η γυναίκα του Ιπποκράτη με δυσκολία θα μπει ανάμεσα σε εκείνον και τον γιο του. «Είσαι τρελός, άνθρωπέ μου; Είναι ένα μικρό παιδί, τι κακό σου έκανε και τον τιμωρείς τόσο σκληρά; Μόνο αγάπη χρειάζεται», θα του φωνάξει.

Και τότε ο αξιωματικός θα της απαντήσει: «Ειρήνη, μην ανακατεύεσαι και μην μπαίνεις ανάμεσά μας. Ο Ορφέας πρέπει να σκληραγωγηθεί για να γίνει ένας σωστός άντρας όταν μεγαλώσει», θα της εξηγήσει και η Ειρήνη θα καταλάβει ξεκάθαρα πως έχει παντρευτεί έναν πολύ επικίνδυνο άνθρωπο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like