Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο – Πέτρος – Ειρήνη ζουν κάτω απο την ίδια στέγη

Το Ναυάγιο – Το μέλλον της σειράς αναμένεται να φέρει ανατροπές, καθώς ο Πέτρος πιέζει την Ειρήνη να συγκατοικήσουν. Αποφασισμένος να ανοίξει τα μάτια της, θέτει ερωτηματικά για τον Ιπποκράτη, τον άνδρα που κάνει κουμάντο στην ζωή της και γίνεται βίαιος με τον γιο του Ορφέα.

Το Ναυάγιο – Πέτρος – Ειρήνη ζουν κάτω απο την ίδια στέγη

Η Ειρήνη, αντιμέτωπη με δύσκολες αποφάσεις, διαπιστώνει τη βία του Ιπποκράτη και αναρωτιέται για το μέλλον της. Καθώς η Ειρήνη ανακαλύπτει την αλήθεια για τον Ιπποκράτη, η Ευγενία μοιράζεται μαζί της υποψίες για παρόμοια περιστατικά με την Κλαίρη και πως αυτός ευθύνεται για τον θάνατο της. Ο Πέτρος, αντίθετος στο να βλέπει την Ειρήνη σε ένα τέτοιο περιβάλλον, της προτείνει να μετακομίσει στο δικό του σπίτι.

Αντί να παραμείνει ανήμπορη, η Ειρήνη επιλέγει να αντιδράσει ανατρεπτικά. Σχεδιάζει ένα σχέδιο που θα αναγκάσει τον Ιπποκράτη να αποκαλυφθεί. Θα καταφέρει να αποκαλύψει την αλήθεια και να προστατεύσει τον εαυτό της και τον Ορφέα; Ο χρόνος θα δείξει εάν η ενέργειά της θα φέρει αυτά που επιθυμεί. Θα καταφέρει η Ειρήνη να αποκαλύψει την αλήθεια για τον Ιπποκράτη ή θα πέσει θύμα των σκοτεινών του σχεδίων; Ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του Ιπποκράτη και πώς θα αντιδράσει η Ειρήνη όταν ανακαλύψει την αλήθεια;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like