Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο – Ο Πέτρος ανοίγει την καρδιά του

Το Ναυάγιο – Ο Πέτρος αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια για τον εαυτό του στον Μάκη και τον Άγγελο, με τη στήριξη της Χριστίνας στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Καθώς τους αντιμετωπίζει, εξηγεί την ιστορία του, προκαλώντας σοκ και έκπληξη στους δύο τους.

Το Ναυάγιο – Ο Πέτρος ανοίγει την καρδιά του

Η Χριστίνα τον ενθάρρυνε να μιλήσει, παρά τη δυσκολία της κατάστασης. Ο Πέτρος εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την υποστήριξή τους και αναγνωρίζει το λάθος του που δεν τους ενημέρωσε νωρίτερα για την πραγματική του ταυτότητα. Παρά την πιθανή μη συγχώρεση, υποστηρίζει ότι είναι διαθέσιμος για κάθε εξήγηση και παρακολουθεί τους φίλους του να προσπαθούν να κατανοήσουν την κατάσταση. Ο Άγγελος κι ο Μάκης έχουν πάθει σοκ με τις αποκαλύψεις και προσπαθούν να βάλουν τις σκέψεις τους σε τάξη.

«Ο ίδιος άνθρωπος είναι, Μάκη… Τον ξέρεις, κάθε βράδυ τα πίνετε στου Κοσμά και ανοίγετε τις καρδιές σας… Είναι ο φίλος σου που κάνει διπλή βάρδια στο συνεργείο όταν έχεις εξετάσεις. Που μου κουβαλάει τα ψώνια και δεν τρώει τις γωνίες από την πίτα, επειδή αρέσουνε του Άγγελου… Με το χέρι στην καρδιά, σου φαίνεται για δολοφόνος;», τον ρωτά η Χριστίνα τον Μάκη κι εκείνος κουνάει το κεφάλι του αρνητικά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like