Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο – Ο Παντελίδης τρώει το μεγαλύτερο χαστούκι

Το Ναυάγιο – Η σειρά φτάνει στο συγκλονιστικό φινάλε της με ανατροπές που θα μας κρατήσουν σε αγωνία. Ο Παντελίδης, συνειδητοποιώντας τον κίνδυνο για τον Ιπποκράτη, αποφασίζει να τον κρύψει σε ένα απομονωμένο εξοχικό, συνοδευόμενος από τον γιο του Ορφέα.

Το Ναυάγιο – Ο Παντελίδης τρώει το μεγαλύτερο χαστούκι

Ταυτόχρονα, υπό εντολή του Βασιλείου, σχεδιάζει τον θάνατο του Ιπποκράτη, ενώ η Ειρήνη, ο Πέτρος και η Δήμητρα περιμένουν στο σπίτι με αγωνία ειδήσεις για τον Ορφέα. Παράλληλα, η Αλίκη αποκαλύπτει στο δικαστήριο το πλαστό πιστοποιητικό, ρίχνοντας φως στην υπόθεση και θέτοντας τον Βασιλείου σε δύσκολη θέση. Οι ανατροπές στο δικαστήριο συνεχίζονται, με την απολογία του Μιχάλη να συγκλονίζει τους πάντες. Οι ελπίδες των ναυαγών για δικαίωση αυξάνονται, παρόλο που ο Παντελίδης δεν έχει ακόμα αποκαλύψει τον άσσο που έχει κρυμμένο  στο μανίκι του.

Καθώς η σειρά φτάνει στο κλείσιμο της, οι χαρακτήρες αντιμετωπίζουν τις τελευταίες δοκιμασίες τους και η πλοκή τους φέρνει όλους αντιμέτωπους με αποκαλύψεις και κρυμμένα μυστικά. Πώς θα αντιδράσει ο Παντελίδης στις αποκαλύψεις της Αλίκης; Θα αποκαλύψει την πραγματική του πρόθεση για τον Ιπποκράτη ή θα συνεχίσει το σχέδιό του;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like