Το Ναυάγιο – Ο Μιχάλης ενώνεται ξανά με την οικογένεια του

Το Ναυάγιο – Σήμερα, βιώνουμε μια σειρά από συγκλονιστικές στιγμές, καθώς ο Μιχάλης επιστρέφει στο σπίτι του μετά από μια τραγική περιπέτεια. Τόσο ο Μιχάλης όσο και η γυναίκα και το παιδί του υπέφεραν από αγωνία μετά το ναυάγιο του πλοίου Φοίνιξ.

Το Ναυάγιο – Ο Μιχάλης ενώνεται ξανά με την οικογένεια του

Η γυναίκα του Μιχάλη είναι γεμάτη χαρά τώρα και προετοιμάζει το σπίτι για να τον υποδεχτεί με χαρές. Ωστόσο, ο μικρός γιος του έχει βαθιές ανησυχίες, φοβούμενος ότι ο πατέρας του ενδέχεται να μην επιστρέψει ποτέ. Καθώς ρωτάει τη μητέρα του, “Γιατί δεν ήρθε μαζί σου ο μπαμπάς;” αυτή του απαντά πως έχει κάποιες δουλειές να ολοκληρώσει στην Αθήνα. Ωστόσο, ο μικρός αναρωτιέται πότε θα τον δει και η μητέρα του του υπόσχεται πως θα έρθει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ο φόβος και οι αμφιβολίες όμως κυριαρχούν στον νου του μικρού αγοριού, ο οποίος ανοιχτά ρωτά, “Μήπως μου λέτε ψέματα και ο μπαμπάς δεν σώθηκε από το ναυάγιο;” Η γυναίκα του Μιχάλη προσπαθεί να τον πείσει πως ποτέ δεν τους έχουν προδώσει με ψέματα, και ότι αυτή τη φορά θα έρθει. “Θα έρθει ο μπαμπάς, θα έρθει,” του λέει, συνεχίζοντας, “γι’ αυτόν ετοιμάζω το σπίτι. Πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή.”

Και τότε, ξαφνικά, ακούγεται το κουδούνι. Ο μικρός, όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς πηγαίνει να ανοίξει και με χαρά φωνάζει, “Ο μπαμπάς, ο μπαμπάς είναι!” Ο Μιχάλης συγκινημένος τον παίρνει στην αγκαλιά του και του λέει πόσο τον έχει λείψει, ενώ ο μικρός παρακαλεί να μην ξαναφύγει. Ακόμη, όταν του προσφέρει τα παιχνίδια που του είχε πάρει, ο γιος του του λέει ότι δεν θέλει παιχνίδια, αλλά μόνο τον ίδιο τον πατέρα του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More