Το Ναυάγιο – Ο Ιπποκράτης πιάνει στα πράσα τον Άγγελο

Το Ναυάγιο – Ο Άγγελος εισβάλλει στο γραφείο του αφεντικού του κρυφά, με σκοπό να εντοπίσει στοιχεία που θα τον ενοχοποιούσαν, και τα βρίσκει.

Το Ναυάγιο – Ο Ιπποκράτης πιάνει στα πράσα τον Άγγελο

Ανακαλύπτει το τετράδιο με τις φόρμουλες των αρωμάτων της Ειρήνης, που εκείνη υποστήριζε πως είχε χάσει, και άμεσα μεταφέρει την πληροφορία στον Πέτρο. Αυτό που κανένας από τους δύο νέους δεν είχε λάβει υπόψη από την αρχή ήταν ότι ο αξιωματικός του Λιμενικού θα διαπίστωνε την παραβίαση του προσωπικού του χώρου.

Πράγματι, ο Ιπποκράτης Πανόπουλος, ύστερα από την εισβολή του Αγγέλου στο γραφείο του, διαπιστώνει ότι κάποιος έχει μετακινήσει τα αντικείμενά του απο την αρχική τους θέση, καθώς παρατηρεί τεράστιες αλλαγές στη θέση τους. Καθώς αρχίζει να σκέφτεται ποιος θα μπορούσε να το κάνει αυτό, καταλήγει στον Άγγελο, γνωρίζοντας ότι μένει με τον Πέτρο, ο οποίος είναι ερωτευμένος με την γυναίκα που σύντομα θα γίνει δική του.

Ποιος ήταν ο πραγματικός σκοπός της εισβολής του Αγγέλου στο γραφείο; Τι τον οδήγησε να ψάξει για στοιχεία; Πώς αντέδρασε ο Πέτρος όταν έμαθε την πληροφορία που του έφερε ο Αγγελος; Ποια ήταν η αντίδραση του Ιπποκράτη Πανόπουλου όταν διαπίστωσε την παραβίαση του γραφείου του; Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις μεταξύ τους μετά από αυτό το γεγονός;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More