Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο – Μαρτυρία φωτιά καταστρέφει τον Παντελίδη

Το Ναυάγιο – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Αλίκη, καλείται από το δικαστήριο να καταθέσει για το ναυάγιο του πλοίου “Φοίνιξ”. Παρά τις πιέσεις του Γιώργη να μην καταθέσει, αυτή επιλέγει να αποκαλύψει όσα γνωρίζει. Χωρίς αναστολές ή φόβο για τις συνέπειες, αποκαλύπτει ένα πλαστό έγγραφο που αποδυκνύει την ενοχή του Βασιλείου, καθώς δίνει σφοδρό χτύπημα στον ανελέητο δικηγόρο Παντελίδη.

Το Ναυάγιο – Μαρτυρία φωτιά καταστρέφει τον Παντελίδη

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η μαρτυρία του Μιχάλη συγκλονίζει το δικαστήριο, δίνοντας ελπίδες στους ναυαγούς για δικαίωση. Αναδύεται η αίσθηση ότι οι προσπάθειές τους έχουν επιτέλους αποτέλεσμα. Αργότερα, η Αλίκη βιώνει την οργή του Παντελίδη, ο οποίος επιτίθεται σε αυτήν με βίαιο τρόπο, καθώς η αμοιβαία αντιπαλότητα φτάνει στο αποκορύφωμά της.

Η μέρα της απόφασης του δικαστηρίου φτάνει, όμως η πρόταση του εισαγγελέα σοκάρει τους ναυαγούς. Η ελπίδα για δικαίωση σβήνει καθώς η απόφαση φέρνει απογοήτευση. Πώς θα φτάσει ο Βασιλείου στη φυλακή; Το μέλλον των χαρακτήρων και οι συνέπειες των επιλογών τους παραμένουν αβέβαια, ενώ ο κόσμος της δικαιοσύνης αποδεικνύεται σκληρός και απροσδόκητος, κρύβοντας ακόμα περισσότερα μυστικά και ανατροπές για τους χαρακτήρες της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like