Το Ναυάγιο – Η Λαμπρινή σαστίζει όταν ακούει την φωνή του

Το Ναυάγιο – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι συναρπαστικές καθώς αποκαλύπτεται ένας νέος στροφής στην πλοκή. Συγκεκριμένα, η Λαμπρινή βρίσκεται αντιμέτωπη με τη συντριβή της ψυχολογίας της, ακούγοντας την φωνή του γιου της, με αποτέλεσμα να καταρρέει.

Το Ναυάγιο – Η Λαμπρινή σαστίζει όταν ακούει την φωνή του

Παράλληλα, ο Άγγελος επιδράσει θετικά στην υπόθεση του Πέτρου, βοηθώντας τον να ξεφύγει από τους αρχαιοκάπηλους που τον καταδιώκουν. Ο Πέτρος, έχοντας διαθέσει τα τελευταία του χρήματα για να προστατεύσει την οικογένειά του, βρίσκεται παγιδευμένος από τους εκβιασμούς αυτών που τον απειλούν. Με βαριά καρδιά, συμφωνεί να εκτελέσει ένα έγκλημα, ελπίζοντας ότι έτσι θα αποφύγει περαιτέρω καταστάσεις.

Ο Άγγελος, ως πιστός σύμμαχος του Πέτρου, παρακολουθεί και προσπαθεί να αποτρέψει τον ερχομό του κακού. Τα πράγματα, ωστόσο, δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται. Παράλληλα, στην Κρήτη, η Λαμπρινή ενημερώνεται για τον μυστηριώδη χορηγό που έστειλε τα χρήματα στη Σοφούλα. Επιζητεί πληροφορίες από το Νικόλη για την Θοδώρα, με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τα γεγονότα.

Κατά τη στιγμή που ο Πέτρος ετοιμάζεται να εκτελέσει το εγκληματικό σχέδιο που του ζητήθηκε, ο Άγγελος εμφανίζεται ως ο κατάλληλος σύμμαχος, επιτυγχάνοντας να αποκαλύψει και να συλλάβει τους αρχαιοκάπηλους. Έτσι, για πρώτη φορά μετά από καιρό, ο Πέτρος αισθάνεται ανακούφιση και ελευθερία, χωρίς το βάρος του φόβου που τον συνόδευε.

Ο Πέτρος, τώρα πιο απελευθερωμένος, είναι έτοιμος να ανοίξει την καρδιά του στον Μάκη και τη Χριστίνα, μιλώντας ανοιχτά για τη ζωή του και την πραγματική του ταυτότητα. Ταυτόχρονα, η Λαμπρινή προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Μάκη, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει ότι ο γιος της ζει, πιστεύοντας πως είναι νεκρός.Η αγωνία της κατακλύζει, καθώς η φωνή που ακούει στο τηλέφωνο φαίνεται οικεία, ενώ ο Πέτρος αντιμετωπίζει τα φαντάσματα του παρελθόντος. Στο μεταξύ, ο Ιπποκράτης βιώνει μια εσωτερική μεταμόρφωση, αποκαλύπτοντας έναν εντελώς διαφορετικό εαυτό από αυτόν που γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More