Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο – Η Δήμητρα Μαθαίνει τα κακά μαντάτα και καταρρέει

Το Ναυάγιο – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς οι εξελίξεις θα είναι συγκλονιστικές. Η Δήμητρα θα αντιμετωπίσει τραγικές στιγμές καθώς μαθαίνει ότι ο αδερφός της στην Ρωσία είναι νεκρός. Αφού ήρθε σε ρήξη με τον Ιπποκράτη λόγω των γραμμάτων που λάμβανε από τον αδερφό της, εκείνος την εξαπάτησε υποσχόμενος ότι θα τον επαναφέρει κοντά της.

Το Ναυάγιο – Η Δήμητρα Μαθαίνει τα κακά μαντάτα και καταρρέει

Η έκπληξη έρχεται όταν ανακαλύπτει ότι ο αδερφός της είναι νεκρός και ο Ιπποκράτης το γνώριζε. Λαμβάνοντας ένα γράμμα από την Ρωσία με τα λυπητερά νέα, η Δήμητρα εξοργίζεται και αλλάζει τη στάση της απέναντι στον λιμενικό. Αποφασίζει να συνεργαστεί με την Ειρήνη για να αποκαλύψουν την αλήθεια για τον Ιπποκράτη. Ταυτόχρονα, η δίκη για το ναυάγιο ξεκινάει με απρόσμενο τρόπο. Έτσι καταφέρνει να πάρει εκδίκηση για το κακό που συναίβει.

Παράλληλα, η Λίνα αποφασίζει να καταθέσει υπέρ του Βασιλείου μετά από απειλές που δέχθηκε. Παράλληλα, η Ειρήνη βρίσκεται σε κίνδυνο στο σπίτι του Ιπποκράτη και ο Πέτρος επιδίδεται σε ηρωικές προσπάθειες για να τη σώσει. Ποιος είναι ο ρόλος της Ειρήνης στο σχέδιο ενάντια στον Ιπποκράτη και πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με την απρόσμενη κίνδυνο που αντιμετωπίζει; Ποιες είναι οι πραγματικές αιτίες που καθοδηγούν τη Λίνα να στραφεί υπέρ του Βασιλείου;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like