Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Τρομακτικά μυστικά έρχονται στο φως

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Ειρήνη ανακοινώνει στον Ιπποκράτη ότι θα πει στο παιδί της ότι ο πατέρας του είναι ο Απόστολος, προκαλώντας τον θυμό του.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Τρομακτικά μυστικά έρχονται στο φως

Παράλληλα, η Λίνα αποκαλύπτει στον Μιχάλη και στον Γιώργη τις παράνομες δραστηριότητες του Μάκη, ενώ ο Άγγελος και ο Πέτρος μαθαίνουν ένα τρομακτικό κομμάτι του παρελθόντος του Ιπποκράτη. Ο Κώστας αποκαλύπτει στον Δημήτρη τα πάντα σχετικά με τη δουλειά της Λίνας και τη γνωριμία του με τον Άγγελο. Η Αλίκη μοιράζεται την ιστορία της με τον Γιώργη, ο οποίος εντοπίζει τον βιαστή της.

Ο Παντελίδης βοηθά τον Άγγελο να ανακαλύψει τον υπεύθυνο για το θάνατο των γονιών του. Η διαφωνία μεταξύ της Λίνας και του Μάκη εξελίσσεται, με τον τελευταίο να ζητά μια μεγάλη χάρη από τον Κλέωνα, η οποία μπορεί να του δημιουργήσει προβλήματα με τη χούντα. Οι ανησυχίες της Λαμπρινής αυξάνονται και η αρνητική της στάση για το να επισκεφθεί γιατρό έχει τραγικές συνέπειες. Παράλληλα, η Φανή αποκαλύπτει στον Πέτρο τον λόγο που αναζητά τον Αντώνη, ενώ ο Παντελίδης ανακαλύπτει ότι ο Γιώργης είναι ο μυστηριώδης εραστής της συζύγου του Βασίλη και τον ενημερώνει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like