Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Το ημερολόγιο προδίδει τον δολοφόνο της

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς φέρνουν αναταράξεις λόγω του ημερολογίου της Κλαίρης, αποκαλύπτοντας την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της γυναίκας του Ιπποκράτη. Η Δήμητρα ανακαλύπτει το ημερολόγιο αυτό, καταλαβαίνοντας πως ο Ιπποκράτης είναι ο δολοφόνος.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Το ημερολόγιο προδίδει τον δολοφόνο της

Παράλληλα, η Ειρήνη επισκέπτεται τη Στέλλα, αντικρίζοντας για πρώτη φορά το μωρό της, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι δικό της. Η Δήμητρα συνεχίζει να χορηγεί υπνωτικά χάπια στην Ειρήνη, υπακούοντας πιστά στις εντολές του Ιπποκράτη. Αναπάντεχα, όμως, εντοπίζει το ημερολόγιο της εξαφανισμένης συζύγου του. Διαβάζοντάς το, αντλεί τις μαρτυρίες της Κλαίρης και συνειδητοποιεί την ανελέητη φύση του Ιπποκράτη ως κακοποιητής.

Συντετριμμένη, συνειδητοποιεί την τραγική αλήθεια πως η εξαφάνισή της είναι αποτέλεσμα των ενεργειών του συζύγου της και πως ο εργοδότης της είναι ένας ψυχρός δολοφόνος. Έτσι αποφασίζει να τον εκδικηθεί και να τον στείλει να σαπίσει στην φυλακή. Ο Χρόνος του Ιπποκράτη φαίνεται να τελειώνει με την Δήμητρα να υπογράφει την καταδίκη του. Όλα αυτά θα αναδειχθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς και η αλήθεια θα καταστρέψει τις ζωές όλων και κυρίως του Ιπποκράτη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like