Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Το φινάλε ανταμείβει την Στέλλα

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στο τέλος της σειράς. Στο μεγάλο φινάλε, η Στέλλα μένει έγκυος και γεννά τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Το φινάλε ανταμείβει την Στέλλα

Στην αρχή, η στάση της Αλίκης στο δικαστήριο δείχνει ξεκάθαρα στον Παντελίδη πως δεν θέλει ούτε να τον παντρευτεί ούτε να γεννήσει το παιδί του. Αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου, αποφασίζει να κάνει άμβλωση. Συζητά την απόφασή της με τον Γιώργη Κανελλάκη, ο οποίος την υποστηρίζει και την συμβουλεύει να κάνει ό,τι θεωρεί καλύτερο για εκείνη. Έτσι, η Αλίκη επισκέπτεται τον γιατρό το συντομότερο δυνατό. Ταυτόχρονα, η Λίνα, η κόρη του Δημήτρη και της Πολυξένης, ταξιδεύει στην Κρήτη για τον αρραβώνα της με τον Όθωνα.

Τελικά, όμως, επιστρέφει στην αγκαλιά του Μάκη, του άνδρα που αγαπά πραγματικά. Το ζευγάρι κλέβεται και απολαμβάνει τον έρωτά του. Λίγο πριν το φινάλε της σειράς, η Στέλλα παίρνει τη δύσκολη απόφαση να δώσει το παιδί που θεωρούσε δικό της στην πραγματική του μητέρα, την Ειρήνη. Ωστόσο, η καλή της πράξη ανταμείβεται, καθώς μαθαίνει πως είναι έγκυος και πως θα φέρει στον κόσμο το παιδί του Βασίλη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like