Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Κατάθεση φωτιά τελειώνει τον Παντελίδη

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, θα μας συγκλονίσει η απολογία του Μιχάλη στη δίκη του Φοίνιξ. Η δίκη για το ναυάγιο του πλοίου προχωρά, αναζητώντας δικαιοσύνη για τα θύματα και τις οικογένειές τους.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Κατάθεση φωτιά τελειώνει τον Παντελίδη

Ο Μάκης και η Στέλλα κερδίζουν την υποστήριξη του ακροατηρίου, ενώ η συγκινητική κατάθεση της Ειρήνης δίνει ελπίδες στον Μιχάλη. Την ίδια στιγμή, η Αλίκη παρουσιάζει ένα σημαντικό στοιχείο, το πλαστό πιστοποιητικό του πλοίου, που εκθέτει τον Παντελίδη και τον εξοργίζει, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Ο Παντελίδης, σε έξαλλη κατάσταση, επιτίθεται στην Αλίκη. Το δικαστήριο βγάζει την απόφαση για τον Φοίνιξ. Η κατάθεση της Αλίκης αποδεικνύεται καταλυτική, αποκαλύπτοντας το πλαστό πιστοποιητικό και εκθέτοντας τον Βασιλείου.

Ο Μιχάλης συγκλονίζει το δικαστήριο με την απολογία του, μιλώντας για τις πράξεις του και αγγίζοντας τις καρδιές όλων. Οι ναυαγοί αρχίζουν να ελπίζουν για δικαίωση, αλλά ο Παντελίδης δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Στο μεταξύ, η Στέλλα αποφασίζει να βοηθήσει την Ειρήνη να βρει το μωρό της και αναθέτει την υπόθεση στον Δημοσθένη. Η Αλίκη έρχεται αντιμέτωπη με την οργή του Παντελίδη. Ο Άγγελος, καταφέρνει να εντοπίσει τον Ιπποκράτη και πηγαίνει να τον βρει, αγνοώντας ότι είναι οπλισμένος.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like