Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η Λίνα στο πλευρό του Βασιλείου

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Λίνα θα προκαλέσει μια δυσάρεστη έκπληξη στα θύματα του Φοίνιξ καταθέτοντας υπέρ του Βασιλείου. Η ζωή της θα αλλάξει δραματικά, καθώς θα χωρίσει με τον Μάκη και θα αναγκαστεί να ταξιδέψει εσπευσμένα στην Κρήτη, όπου ο πατέρας της νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η Λίνα στο πλευρό του Βασιλείου

Εκεί θα συναντήσει τον Όθωνα Βασιλείου, ενώ ο Μάκης, ο οποίος έχει ήδη χάσει τον πατέρα του, θα τους δει μαζί και θα νιώσει οργή. Η Μαρία πυροβόλησε τον Δημήτρη, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τον θάνατο του Βλάση. Όταν η Λίνα το μαθαίνει, ο πατέρας της την απειλεί, και εκείνη θα βρεθεί σε μεγάλο δίλημμα. Έτσι, θα αναγκαστεί να πλησιάσει τον Όθωνα για να αποτρέψει τον Δημήτρη από το να καταγγείλει τη Μαρία στην αστυνομία. Παράλληλα, στην Αθήνα ξεκινάει η δίκη για το ναυάγιο του πλοίου Φοίνιξ. Όταν έρχεται η στιγμή να καταθέσει η Λίνα, επιλέγει να υποστηρίξει τον Βασιλείου, προκαλώντας δυσάρεστη έκπληξη σε όλους.

Αυτή η ανατροπή φέρνει νέες αναταραχές, ενώ οι καταθέσεις του Μάκη και της Στέλλας συγκινούν το ακροατήριο και στρέφουν την προσοχή στον Παντελίδη. Η απρόσμενη απόφαση της Λίνας δημιουργεί εντάσεις και προσθέτει νέες διαστάσεις στην υπόθεση, περιπλέκοντας τις ζωές όλων των εμπλεκομένων. Η κατάθεσή της υπέρ του Βασιλείου θα φέρει ανατροπές και θα αναστατώσει την πορεία της δίκης, αλλά και τις προσωπικές σχέσεις των χαρακτήρων, διαμορφώνοντας έτσι ένα νέο σκηνικό γεμάτο ένταση και απρόβλεπτες εξελίξεις.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like