Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Έχεις μια ευκαιρία Ειρήνη μου να σωθείς

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Ο Ιπποκράτης προσπαθεί να βγάλει από τη μέση την Ειρήνη, που είναι πεπεισμένη πως παντρεύτηκε έναν δολοφόνο. Η Ειρήνη ετοιμάζεται να μιλήσει ανοιχτά στην αστυνομία. Ανακαλύπτει το μαντίλι της αδερφής της Ευγενίας στα πράγματα του, και με τη βοήθεια του “Αντώνη” αποφασίζουν να πάνε στην αστυνομία αλλά ο Ιπποκράτης την προλαβαίνει.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Έχεις μια ευκαιρία Ειρήνη μου να σωθείς

Η Ειρήνη επιμένει να αποδείξει την ενοχή του Ιπποκράτη για τον θάνατο της Κλαίρης, παρόλο που ο Αντώνης την προτρέπει να φύγει από το σπίτι το συντομότερο δυνατό. “Αυτή είναι η ευκαιρία σου Ειρήνη μου να σωθείς από αυτόν τον αδίστακτο άντρα. Τρέμω κάθε μέρα μη σου κάνει κακό. Έπρεπε να με ακούσεις και να φύγεις από το σπίτι το συντομότερο δυνατό” της λέει αλλά εκείνη επιμένει πως πριν φύγει με τον Ορφέα θέλει να έχει αποδείξει την ενοχή του Ιπποκράτη για τον θάνατο της Κλαίρης. “Της το χρωστάω Αντώνη, όπως το χρωστάω και στον Ορφέα που έχασε τη μητέρα του και έμεινε με έναν αδιάφορο πατέρα.

Απορώ κι αν τον αγαπάει πραγματικά. Θα αποδείξω πως ο Ιπποκράτης σκότωσε την Κλαίρη” του λέει. Καταλήγουν να μη μιλήσουν ακόμα στην αστυνομία για το μαντίλι, προτού συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία. Ωστόσο, ο Ιπποκράτης συνειδητοποιεί ότι το μαντίλι λείπει και αντιδρά με βίαιο τρόπο, χτυπώντας την Ειρήνη με μανία και δύναμη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like