Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Δίνουν την χαριστική βολή στον Παντελίδη

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η συνέχεια της σειράς φέρνει συγκλονιστικές εξελίξεις. Αλίκη και Καλλέργης συνεργάζονται ενάντια στον Μιλτιάδη Παντελίδη. Η δίκη για το ναυάγιο πλησιάζει και ο Καλλέργης έχει λίγο χρόνο για προετοιμασία.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Δίνουν την χαριστική βολή στον Παντελίδη

Σκοπός του είναι να υπερασπιστεί τα θύματα και τις οικογένειές τους, επιδιώκοντας δικαιοσύνη για τον εαυτό του και τον χαμένο του γιο. Αντιμετωπίζει πολλά εμπόδια, κυρίως από τον Παντελίδη, με τον οποίο έχει σκοτεινό παρελθόν. Οι ανατροπές και η δράση υπόσχονται να κυριαρχήσουν στη δίκη, όπως δήλωσε ο Θοδωρής Κατσαφάδος σε πρόσφατη συνέντευξη του. Ο Καλλέργης θα συναντήσει όλους τους εμπλεκόμενους, ετοιμάζοντας την υπεράσπιση τους. Σε αυτή τη δύσκολη πορεία, η Αλίκη είναι δίπλα του, προσφέροντας τη βοήθειά της.

Κινείται αποφασιστικά για τη σωτηρία των θυμάτων και την ολοκληρωτική καταστροφή του Παντελίδη. Θα καταφέρει άραγε να αποτελειώσει τον Παντελίδη;  Ποιος θα επικρατήσει στη δίκη, ο Καλλέργης ή ο Παντελίδης; Ποιο μυστικό κρύβει ο καθένας τους; Θα αποκαλυφθεί η αλήθεια για το ναυάγιο; Πώς θα επηρεάσει η συνεργασία της Αλίκης με τον Καλλέργη την εξέλιξη της υπόθεσης;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like