Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Δεν υπήρχε άλλη πριν από εσένα και ούτε θα υπάρξει

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Ο Πέτρος κατευθύνεται προς το σπίτι του Στέλη, ενώ εκεί εκτός από τον Στέλη, βρίσκει και την Ειρήνη μόνη. Καθώς τη βλέπει, οι σκέψεις του γεμίζουν με αντικρουόμενα συναισθήματα. Αν και η μητέρα του παραμένει στο ψυχρό δωμάτιο του νοσοκομείου, η παρουσία του κοριτσιού που αγαπά, τον γεμίζει με χαρά και συγκίνηση.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Δεν υπήρχε άλλη πριν από εσένα και ούτε θα υπάρξει

“Είχα τόσα να σου πω,” εκφράζει με ειλικρίνεια, “αλλά τώρα που είσαι εδώ, φαίνεται σαν να ξεχνάω όλα όσα είχα στο μυαλό μου. Απλά νιώθω ευγνωμοσύνη που είσαι κοντά μου,” προσθέτει, και η Ειρήνη ανταποκρίνεται με έναν αγκαλιά. Τα φιλιά τους τους οδηγούν στο κρεβάτι, όπου ζουν ένα υπέροχο βράδυ, γεμάτο αγάπη και έντονα συναισθήματα. Καταλαβαίνουν πως πρέπει να είναι μαζί. “Αυτή τη στιγμή την περίμενα από την πρώτη στιγμή που σε είδα.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο πριν από σένα και δεν θα υπάρξει μετά. Θέλω όμως να μοιραστώ μαζί σου κάποια πράγματα για μένα, την αλήθεια μου, που έκρυβα προσεκτικά,” αποκαλύπτει ο Πέτρος. Καθώς μοιράζεται την πραγματική του ταυτότητα, η Ειρήνη κατανοεί καλύτερα το παρελθόν και το παρόν του. Την ίδια στιγμή, ο Ιπποκράτης στην Αθήνα ανησυχεί καθώς αντιλαμβάνεται την παρουσία του Πέτρου στην Κρήτη, εκεί όπου βρίσκεται και η γυναίκα του. Αποφασίζει λοιπόν να επιστρέψει γρήγορα με μια νέα αφορμή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like