Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο – Έτσι ξεσκεπάζει τον Ιπποκράτη

Το Ναυάγιο – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, ο Τρύφωνας θα ανακαλύψει την αλήθεια για τον Ιπποκράτη, ενώ η αγωνία θα φτάσει στα ύψη. Η Ειρήνη, πιεσμένη από τις συνθήκες και την αγάπη για τον πατέρα της, παντρεύτηκε τον Ιπποκράτη, ελπίζοντας σε ασφάλεια και ευτυχία.

Το Ναυάγιο – Έτσι ξεσκεπάζει τον Ιπποκράτη

Ωστόσο, η καρδιά της ανήκει στον Πέτρο. Στη συνέχεια, ο Τρύφωνας ανακαλύπτει την πραγματική φύση του Ιπποκράτη. Σε μια απόπειρα να προστατέψει την κόρη του και να αποκαλύψει την αλήθεια, εντοπίζει το κλεμμένο τετράδιο του Απόστολου και της Ειρήνης στο γραφείο του Ιπποκράτη. Η ανακάλυψη αυτή συνταράσσει τον Τρύφωνα, ο οποίος αντιμετωπίζει την πραγματικότητα της προδοσίας.

Ο Τρύφωνας, απελπισμένος προσπαθεί να προειδοποιήσει για τον αληθινό χαρακτήρα του Ιπποκράτη, αναζητά κάποιον που θα τον στηρίξει. Ταυτόχρονα, η Ειρήνη αντιλαμβάνεται τα σημάδια της απάτης και ζητάει από τον Ιπποκράτη να ακυρώσουν την εκδρομή τους. Η ερώτηση που παραμένει αναπάντητη είναι εάν ο Τρύφωνας θα προλάβει να σώσει τη κόρη του Ειρήνη από τον επικίνδυνο Ιπποκράτη. Ποια μυστικά κρύβει ακόμα ο Ιπποκράτης που δεν έχουν αποκαλυφθεί; Θα αντέξει η σχέση της Ειρήνης και του Πέτρου απέναντι στο σκάνδαλο; Και τι άλλα μυστικά αναμένουν να αποκαλυφθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like