Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Συμμαχούν και τελειώνουν τον Ιπποκράτη

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Η Ειρήνη, σοκαρισμένη ακόμα, δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άντρας της κακοποιεί τον μικρό Ορφέα. Όταν συναντά την Ευγενία, δεν διστάζει να της μεταφέρει το τραγικό περιστατικό. Η αδελφή της Κλαίρης, σοκαρισμένη, της αποκαλύπτει πως πιστεύει πως ο Ιπποκράτης έκανε κακό και στην αδελφή της.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Συμμαχούν και τελειώνουν τον Ιπποκράτη

“Μετά από αυτό που είδα, είμαι πεπεισμένη πως είναι ικανός για τα πάντα. Θα κινήσω γη και ουρανό για να μάθω την αλήθεια για τον θάνατο της Κλαίρης. Πρέπει να πληρώσει ακριβά αν είναι ο δολοφόνος της γυναίκας του,” υπόσχεται στην Ευγενία. Οι δύο γυναίκες συμφωνούν να κάνουν μια μυστική συμφωνία για το καλό του Ορφέα. Η συμφωνία αυτή είναι να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ανακαλύψουν την αλήθεια και να δικαιωθεί η μνήμη της Κλαίρης.

Θα ερευνήσουν κρυφά, συγκεντρώνοντας κάθε πιθανό στοιχείο που θα τους οδηγήσει στον αληθινό υπεύθυνο του τραγικού γεγονότος. Ο Ιπποκράτης ωστόσο, δυστυχώς, μέσω ενός σχεδίου, θα βγάλει από την μέση την Ευγενία, όπως έκανε και με την Κλαίρη. Ποιες σκοτεινές αλήθειες μπορεί να αποκαλυφθούν καθώς η Ειρήνη και η Ευγενία εξερευνούν το παρελθόν του Ιπποκράτη; Και πώς θα επηρεάσει αυτή η μυστική συμφωνία το μέλλον του Ορφέα και το περιβάλλον του;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like