Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Ο Πέτρος σε κίνδυνο

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Η συνέχεια της σειράς αναμένεται να καθηλώσει το κοινό, με τη ζωή του Πέτρου να βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Η δίκη για το ναυάγιο ξεκινά και φέρνει τα πάνω κάτω. Τα θύματα αναζητούν δικαίωση, αλλά ο Παντελίδης σχεδιάζει με δόλιο τρόπο να τους διαβάλει, χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Ο Πέτρος σε κίνδυνο

Η Λαμπρινή πηγαίνει στην Αθήνα για να στηρίξει τον γιο της και αντιλαμβάνεται ότι και η Σοφούλα θα φτάσει από το χωριό για να παρακολουθήσει τη δίκη. Ο Πέτρος ετοιμάζεται να καταθέσει υπέρ του Μιχάλη, ο οποίος κατηγορείται. Η ταυτότητα του Πέτρου πρόκειται να αποκαλυφθεί και ο Στελής σπεύδει να τον ειδοποιήσει. Παρά την παρουσία του στο δικαστήριο, ο Πέτρος φεύγει γρήγορα όταν βλέπει τη Σοφούλα στην ίδια αίθουσα, προσπαθώντας να αποφύγει την αποκάλυψη. Η Ειρήνη καταθέτει κατά του Ιπποκράτη, υποστηρίζοντας τον Μιχάλη.

Ο αδίστακτος λιμενικός, μόλις το μαθαίνει, αντιδρά με βία απέναντί της. Ο Πέτρος της λέει να φύγει από το σπίτι, καθώς η κατάσταση κλιμακώνεται. Με τη βοήθεια της Δήμητρας, η Ειρήνη καταφέρνει να αποδράσει, ενώ ο Ιπποκράτης βρίσκεται με ένα μαχαίρι στα χέρια. Ο Στελής και ο Πέτρος μαθαίνουν για την επικίνδυνη κατάσταση και τρέχουν να τον σταματήσουν. Η ζωή του Πέτρου βρίσκεται συνεχώς σε κίνδυνο καθώς προσπαθεί να αποτρέψει το κακό.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like